Johnny Depp ?i Amber Heard divor?Cererea de divorț depusă luni de Amber Laura Heard
Pe de altă parte, într-un interviu publicat în iunie anul trecut, Amber Heard s-a descris ca "o fire foarte independentă", care ține mult la libertatea sa. Pentru ea a cântărit foarte mult și faptul că a trebuit să lupte permanent cu "umbra" fostei partenere a lui Johnny, Vanessa Paradis. Cei doi s-au despărțit în 2012, după o relație de 14 ani pe care toată lumea o vedea transformându-se într-o căsnicie, mai ales că ei au împreună doi copii, Lily-Rose (16 ani) și Jack (13 ani).


Depp a mai fost căsătorit timp de doi ani cu Lori Anne Allison, până în 1985. El a fost logodit cu cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder până în 1985 și a avut relații cu modelul britanic Kate Moss, precum și cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder.

Despre Amber Heard se știe că a mai avut o relație de durată cu fotografa Tasya van Ree.

Relația dintre Depp și Heard a fost tensionată și de scandalul în care ei au fost implicați în Australia. În aprilie, ea a pledat vinovată la acuzația de falsificare a unor documente, relatează
BBC. Actriţa putea primi pedeapsa de un an în închisoare pentru falsificarea unor documente privitor la căţeii săi şi ai lui Johnny Depp. Incidentul s-a petrecut în timp ce Depp filma a cincea parte a filmului "Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe" în Brisbane.

Cei doi au fost prinşi în mai, anul trecut, că au falsificat actele căţeilor lor pentru a-i transporta în Australia în avioanele lor private. Procurorii australieni au adus două acuzaţii de import ilegal a celor doi terreri Yorkshire Pistol şi Boo, însumând o amendă de maximum 10 ani de închisoare. O a treia acuzaţie pentru falsificarea documentelor are o pedeapsă maximă de un an în închisoare şi o amendă de peste 10.000 de dolari australieni (6,780 de euro , 7,650 de dolari). Această acuzaţie a fost retrasă după ce actriţa şi-a recunoscut fapta, iar cuplul şi-a cerut scuze printr-un video înaintat instanţei.


Amber Heard a primit un avertisment să respecte legea şi o amendă de 1.000 de dolari australieni pentru fapta comisă. Heard s-a apărat spunând că reprezentanţii lui Depp nu au completat toate actele adresate celor doi căţei Pistol şi Boo, ca aceştia să intre legal în Australia.

Procurorii australieni au adus două acuzaţii de import ilegal a celor doi terreri Yorkshire Pistol şi Boo, însumând o amendă de maximum 10 ani de închisoare.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro