Gabriel şi Charlize au fost fotografiaţi în Santa Monica şi păreau foarte apropiaţi
După acest episod, modelul canadiano-francez nu a avut parte de linişte. Halle Berry s-a căsătorit apoi cu actorul francez Olivier Martinez, iar acesta l-a bătut în 2012 pe Gabriel Aubry.

Halle și Gabriel s-au luptat cu înverșunare pentru custodia asupra fiicelor lor, Nahla. În 2014, justiţia americană a decis ca actriţa americană să îi plătească în continuare fostului ei partener de viaţă o pensie alimentară de 16.000 de dolari pe lună, până când fiica lor va absolvi liceul sau va împlini vârsta de 19 ani.


Potrivit TMZ, Halle Berry a deschis imediat după acea decizie o acţiune în justiţie prin care solicită reducerea pensiei alimentare la suma de 3.800 de dolari.

Actriţa l-a dat în judecată pe fostul său iubit, acuzându-l de rasism la adresa copilului. Mai exact, ea susţine că actorul i-a îndreptat părul natural cârlionţat şi i l-ar fi decolorat. "Cred cu tărie că atitudinea rasistă a lui Gabriel este la baza acestei schimbări, pe care doar el ar fi putut s-o facă referitor la părul copilului nostru", a precizat Berry în declaraţia făcută judecătorului.


Ulterior, nici mariajul lui Halle Berry cu al treilea ei soţ n-a rezistat, ea divorţând de Olivier Martinez în 2015.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro