Peter Thomas este omul din spatele transformării impresionante a actriței
Vedeta a devenit foarte apropiată de antrenorul său. Pe 15 septembrie, ea a postat o poză în care acesta apărea cu bustul gol, urându-i "La mulți ani" de ziua lui de naștere. "Îți mulțumesc pentru că ai dus provocarea mea cu fitnessul acolo unde trebuie - mi-a transformat viața și îți sunt recunoscătoare pe viață!", a scris ea.

Halle Berry a declarat că exercițiile cardio sunt esențiale pentru pregătirea sa fizică. "Pentru mine, exercițiile cardio sunt o parte esențială din antrenamentele mele, cred că niciun regim fitness nu este complet fără ele", a spus ea. "Cardio și sănătatea inimii pot merge împreună; ajută la pomparea eficientă a sângelui în întreg corpul, echilibrând presiunea sanguină și reducând rata bătăilor inimii", a explicat vedeta.


Actrița spune că printre avantajele exercițiilor cardio se numără îmbunătățirea memoriei, îmbunătățirea circulației sanguine, o piele mai sănătoasă, controlul zahărului din sânge și o mai bună oxigenare a organismului, astfel că mușchii pot lucra din ce în ce mai bine.

Halle Berry a mai scris că exercițiile de tip cardio reduc oboseala și reglează respirația, pe lângă arderea unui număr semnificativ de calorii. "Așa că, doamnelor... Apucați-vă de alergat și de sărit - Haideți!", și-a îndemnat ea admiratoarele.


Peter Lee Thomas, care nu și-a dezvăluit vârsta, a adus-o pe Halle Berry în formă pentru rolul de acțiune din "Bruised", care urmează să fie lansat, relatează Daily Mail. Ea a mai filmat și alături de Keanu Reeves în "John Wick 3: Parabellum", unde are mai multe scene de luptă.

Halle Berry a devenit prima actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".

Actriţa americană are un fiu, Maceo, de patru ani, cu Olivier Martinez şi o fetiţă, Nahla, de nouă ani, cu fostul partener Gabriel Aubry, cu care a avut o relaţie între 2005 şi 2010. Ea a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005. Halle Berry a avut apoi, în perioada 2005 - 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro