22
Cum a reușit actrița Rebel Wilson să slăbească 30 de kg, fără diete drastice și antrenamente epuizante
Divertisment · Vedete / 11.06.2021

Rebel Wilson spune că nu s-a simțit niciodată mai bine, după ce a urmat un stil de viață sănătos timp de un an, în care a slăbit 30 de kilograme.

Comediana în vârstă de 41 de ani a dezvăluit pentru shape.com cum a decurs “anul său de sănătate” și a spus că mersul pe jos cu regularitate, și nu antrenamentele epuizante, a ajutat-o să dea jos kilogramele în plus.

Citește și: 16 vedete care arată complet diferit în fotografiile din anii 2000


Mersul pe jos a fost componenta cheie a programului său de slăbit și ajutat-o să elimine surplusul de grăsime.



“Nu am abordat partea de wellness din toate unghiurile, dar făceam 40 de ani și mă gândeam să îmi congelez ovocitele, iar experții mi-au spus 'cu cât starea ta de sănătate este mai bună, cu atât procesul va decurge mai bine'”, a declarat actrița.

Rebel a recunoscut că uneori devine emotivă când se gândește că nu a acordat mai multă importanță sănătății sale mult mai devreme.

“Nu a fost o prioritate și nici nu am știut cum să o fac corect”, a spus ea.

De-a lungul procesului de slăbit, actrița s-a înscris Într-un centru de wellness din Austria, unde a învățat despre beneficiile mersului pe jos, care a devenit apoi o rutină pentru ea.



Pentru ca plimbările pe jos să fie mai interesante, Rebel ascultă de obicei podcasturi.

Concentrându-se asupra sănătății sale, vedeta a reușit să își atingă scopul de a avea 74 de kilograme până la finalul anului 2020.

De asemenea, a inclus obiceiuri alimentare sănătoase, care pun accentul pe consumul de preparate nutritive, bogate în proteine.

“Scopul nu a fost niciodată să fiu slabă. Nu mi-am dorit am o anume măsură la haine sau să încap într-o anumită rochie. Am stabilit o greutate la care să ajung pentru că îmi trebuia un țel tangibil. Sunt mândră de faptul că acum am mai mult echilibru în viața mea”, a adăugat actrița.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro