Julia Roberts a ieșit cu două prostituate ca să joace perfect rolul din "Pretty Woman"
Fosta asistentă a mai spus că s-a simțit foarte mândră când a văzut scena în care Vivian îi arată lui Edward mai multe prezervative, pentru că a simțit că soțul ei a dorit să trransmită un mesaj cu privire la protejarea sexuală: "Am fost tare mândră, fiindcă am înțeles că Garry a apreciat munca mea și a respectat importanța prevenirii bolilor cu transmitere sexuală. Am fost mereu încântată că el avea darul de a fura poveștile din viața reală și de a le transforma în momente minunate din filmele lui".


În 2015, la aniversarea a 25 de ani de la succesul înregistrat de "Pretty Woman", Julia Roberts a dezvăluit că filmul a avut inițial un alt final. Comedia, care urma să se numească "3.000", cu referire la suma solicitată de Vivian pentru serviciile sale, nu avea un happy-end: "La sfârşitul scenariului original, personajul lui Richard trebuia să mă alunge din maşină, aruncându-mi în faţă banii şi plecând înainte de genericul de final."

Când s-a implicat în proiect cineastul Garry Marshall, drepturile filmului au fost cumpărate de studiourile Disney, iar scenariul a fost complet revizuit pentru a înlătura nota dramatică din cel original. Julia Roberts fusese aleasă pentru rolul principal înainte de transferul drepturilor, dar Richard Gere a refuzat de câteva ori să facă parte din distribuţie, până când actriţa l-a convins - încă de la prima întâlnire. "Ne-am apreciat încă de la început", a mărturisit actorul. "Era cu mine când m-a sunat la telefon Garry să mă întrebe cum se desfăşoară întâlnirea. Julia a luat o foaie, a scris ceva şi mi-a dat-o. Scrisese <<Te rog, spune da>>. A fost foarte drăguţ. Atunci am spus <<Da>>", a povestit Gere.


"Pretty Woman/Frumușica" a fost lansat în 1990 şi a avut încasări de 463 de milioane de dolari în toată lumea, iar Julia Roberts a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, câştigat atunci de Kathy Bates pentru rolul din "Misery".



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro