Ally şi-a împlinit visul şi a devenit mama unei fetiţe sănătoase
Timp de 14 ani din cei 19 în care a suferit de Lyme, ea nu a avut un diagnostic corect. Medicii tot ezitau şi nu reuşeau să afle ce anume îi distrugea sănătatea. La un moment dat, ea a consultat un psiholog familiarizat cu boala Lyme, iar acesta i-a recomandat să consulte un doctor care i-a confirmat ipoteza. "A fost ca şi cum aş fi câştigat la loterie. Mă simţeam alinată", a povestit Ally.

Ea crede că diagnosticarea greşită contribuie la răspândirea afecţiunii între oameni. După depistarea bolii, ea a urmat un tratament şi a reuşit să învingă teribila afecţiune. Ally s-a recuperat, iar acum opt luni a născut o fetiţă sănătoasă, care nu este infectată. "Singurul lucru care mi-a dat puterea să merg înainte a fost speranţa că într-o zi aş putea deveni mamă. Astăzi sunt mândră să stau aici şi să vă anunţ că în sfârşit m-am vindecat", a spus fosta vedetă de reality show la gala organizată săptămâna trecută de Global Lyme Alliance.


Ally Hilfiger vrea să-i ajute pe cei care suferă de această maladie. "Oamenii au nevoie de tratament îndelungat cu antibiotice. Mulţi nu înţeleg cu ce se confruntă şi nu cred că au aşa ceva. Eu nu-s genul care să se plângă şi mi-a luat ceva timp să spun că am dureri. A fost un drum provocator pentru mine şi cred că ceea ce m-a smuls din pat în unele zile şi m-a făcut să lupt a fost dorinţa de a-i ajuta cândva pe alţii", a explicat ea.

Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat şi Yolanda Foster, diagnosticată în 2012 cu Lyme. Supermodelul în vârstă de 51 de ani a dezvăluit săptămâna trecută că doi dintre cei trei copii ai săi, Bella (18 ani), care este model, şi fiul Anwar Hadid (16 ani), au această boală şi fac de trei ani tratament. "Când Bella şi Anwar au fost diagnosticaţi cu faza cronică a bolii Lyme, să-i văd luptând în tăcere pentru a mă susţine pe mine m-a mişcat profund", a declarat Yolanda.


Printre celebrităţile care suferă de Lyme se numără şi miliardarul britanic John Caudwell, care a transmis boala soţiei sale şi celor trei copii, scrie Daily Mail.
  • luc, joi, 15.10.2015 15:09
    infectare borelioza

    Am un prieten care are laborator. Ce mi-a spus m-a pus pe ganduri. Aceste Laboratoare de multe ori nici nu fac analizele si dau buletin normal, dar ce e si mai rau e ca substantele de contrast folosite pt analize le aduc din China si sunt de 2 lei si in plus aparatele lor nu sunt calibrate. Asa ca daca ai facut o analiza nu inseamna ca e real.

  • birta, joi, 15.10.2015 14:04
    ...si lanțul trofic?

    nici mie nu mi s-a dat vreun diagnostic clar, am vreo cinci diagnostice diferite printre care la cel cu borelioza am iesit odata pozitiv si de vreo doua ori negativ. adica am altceva, doar ca nu se stie ce si de la o zi la alta amortesc tot mai tare si n-am niciun tratament... in fine. ps. nu poti distruge integral o specie, chiar si de capuse,, ca dereglezi si distrugi lantul trofic :) mnoa

  • Alina, joi, 15.10.2015 12:50
    Moarte capuselor

    Dar eradicati odata pentru totdeauna aceasta insecta de pe fata pamantului! Nu mai putem merge nici la picnic, nici la padure si nici chiar in parcuri fara teama de a fi muscati de acest monstru.Oboseala cronica ma chinuie si pe mine dar n-a fost stabilita nici acum cauza. Fetita mea a fost muscata de 2 ori de capusa si nici ea nu se poate concentra la scoala si la teme. Analize am facut atunci dar au iesit negative. Putem avea incredere in testele astea?

  • marko, joi, 15.10.2015 12:23
    Infectarea cu borelioza

    Eu cred ca OMS ar trebui sa se implice in distrugerea acestei insecte cat si a depistarii zonelor de impact si macar...sa anunte aidoma focarelor de rabie unde si ce se intampla.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro