In cazul tau sa zicem ca se potriveste zicala: "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample", dar in sens pozitiv...

Da si ti se intampla exact atunci cand te astepti mai putin si cand incetezi sa-ti faci planuri. Eu cred foarte mult in Dumnezeu si cred ca ti le da atunci cand trebuie, nu atunci cand vrei tu. Mi-am dat seama ca, atunci cand am crezut ca am avut un esec sau ca nu mi-a iesit ceva, de fapt, dupa o perioada s-a intamplat ceva de 100 de ori mai bun si mi-am dat seama ca nu trebuie sa gandim totul logic. Pur si simplu, trebuie sa-ti faci meseria cu aceeasi pasiune ca la inceput si, la un moment dat, vei fi premiat pentru asta. Cam asta mi s-a intampat mie. Am dat peste acest om minunat, Andrei Filip, cu el am inceput lucru la acest album. Pe parcurs ni s-a alaturat si Marius Matesi. Am doi manageri extraordinari. Este pentru prima data cand am o echipa si se munceste enorm la acest proiect. Sper ca se vede si sper ca de acum incolo sa evoluez atat ca artist, cat si ca om si cred ca fiecare colaborare pe care o am ma imbogateste din toate punctele de vedere si sper ca muzica romaneasca sa creasca si sa nu ne mai multumim cu putin.


Afara a inceput sa se simta muzica romaneasca? Ce parerea au oamenii care fac muzica afara, despre noi?

Despre Romania nu se aud numai lucruri frumoase, hai sa nu ne mintim singuri. Cu cat exista mai multi artisti de la noi care lucreaza cu oamenii din afara, cu atat acestia isi vor schimba parerea. Ei nu lucreaza cu oricine, daca nu le place cum canti sau cum esti, daca nu lucreaza bine cu tine, nici nu discuta. De mine sunt extrem de incantati.

In momentul in care am inceput sa lucrez afara, a fost pentru prima data cand m-am simtit apreciata. Au fost foarte impresionati de faptul ca pot sa cant orice, de la balada pop, pana la dance, pana la funky. Asta i-a impresionat foarte mult si de aceea mi-au facut piesele astea asa de frumoase. Cu cat sunt mai multi artisti care ajung sa lucreze afara, cu atat este mai bine pentru tara noastra.


Care sunt standardele tale ca artist, dar si ca femeie?

Din punct de vedere profesional nu ma multumesc cu putin, muncesc la treaba asta de mica, de cand aveam 7 ani. Eu am terminat si facultatea de teatru la clasa lui Virgil Ogasanu si tot ce am facut, am facut ca sa evoluez, sa cresc, sa invat cat mai multe lucruri, sa fur de la un om ca domnul Ogasanu, de la o artista ca Anastacia, de la Scott Storch, de la Fat. Probabil ca tot timpul voi fi critica cu mine si asa mi se pare normal, pentru ca daca te multumesti cu putin, nu o sa cresti niciodata.


Iar in viata de zi cu zi, sunt multumita ca familia mea este sanatoasa si ca eu sunt sanatoasa. Eu am invatat sa ma bucur si sa ma multumesc de fiecare clipa pe care o am, pentru ca am avut o etapa foarte grea in viata mea. Am avut un accident, am fost in coma acum cativa ani si in secunda in care m-am trezit am realizat ca absolut nimic nu mai conteaza. Este important sa ai familia alaturi, sa fii sanatos, conteaza sa faci ceea ce-ti place si sa nu faci compromisuri de genul: "Piesa asta cred ca o sa prinda, nu-mi place, o voi canta". Nu, nu se merita sa faci asemenea compromisuri. Abia in momentul acela tragic am aflat acest lucru si trebuie sa marturiseste ca poate, in trecut, am facut astfel de compromisuri.


Esti o prezenta agreabila, ce faci ca sa te mentii, pentru ca esti un exemplu pentru fanele tale.

Multumesc, e mare lucru cand aud astfel de lucruri. Profesionalismul, asta este secretul. Ma rog, exista inca oameni care au impresia ca eu nu cant. Poti sa zici orice despre mine, orice vrei tu: ca sunt urata, ca m-am ingrasat, dar nu ca nu cant, pentru ca este dragostea vietii mele, pentru asta muncesc.

Care crezi ca este reteta perfecta pentru ca o femeie sa fie implinita?

Eu cred ca difera de la om la om. Pe o femeie o poate face fericita sa se marite si sa faca copii: 2, 3 5. Asa este cea mai fericita femeie de pe pamant si mi se pare absolut normal, pentru ca are motive. Acesta este un full time job. Pe mine m-a facut intotdeauna fericita meseria mea. Bineinteles, familia este pe primul loc, dar n-as putea trai fara muzica.

Cum arata o zi din viata Claudiei Cream?

Cand am concert ma trezesc, ma aranjez si plec la concert. Cand am o zi libera, ma duc la sala, imi place foarte mult sa ma duc la sala, sa socializez cu oamenii, sa fac o sauna, sa ma relaxez, sa simt ca am facut ceva pentru mine. E adevarat ca am zile cand imi vine sa nu ma ridic din pat. Depinde de starea si de cat sunt de obosita. In general, imi place sa ies, imi place sa alerg in parc si imi place foarte mult sa am lumina in casa.

Ai un stil de viata sanatos?

Incerc pe cat posibil sa am grija de corpul nostru pentru ca este tot ce avem in viata asta, pana la urma. Incerc sa mananc sanatos, sa fac sport. Eu sunt o persoana alergica si trebuie sa am grija ce mananc, sa nu aiba conservanti, e destul de dificil. Din pacate, imi place mancarea proasta si ma chinui sa arat bine.

Ce ai facut in vara asta, in afara de munca?

Am fost in vacanta, am fost la Miami si la New York. Din pacate, am ajuns la New York in ziua in care a murit Michael Jackson si a fost o zi trista, dar am avut o vacanta binemeritata. O luna am fost in vacanta, le-am spus managerilor mei ca muncesc de doi ani la albumul asta si pentru o luna sa uite de mine. M-am distrat, a fost frumos, am vazut balene, am inotat cu delfini.

Ai fost singura?

Cu sora mea si cu mai multe prietene. Sora mea locuieste la Miami.

A aparut cineva deosebit in viata ta, din punct de vedere sentimental?

Nu si chiar daca o sa fie cineva, tot nu o sa spun. Nu, pentru ca eu cred ca fac foarte multe pe plan profesional si nu vreau ca ceea ce fac sa fie acoperit. Nu vreau sa se vorbeasca despre viata mea privata.

  • sweet pie, luni, 12.10.2009 16:52
    c'mon

    melodia e super... si e o stupizenie sa o comparam cu Andra... de cat timp nu a mai scos Andra o melodie?! Cat s-a chinui in ultimul timp Andra sa ne arate cat de buna este?! Ca sa nu pomenesc de faptul ca ele pur si simplu au un timbru total diferit... nici eu nu o placeam inainte pe Claudia Pavel, dar de cand a fost plecata pe afara, parca se simte... chiar are piese frumoasa... si fetito!!! cum sa nu auzi de Fat Boy Slim sau de One Republic... c'mon...

  • k., luni, 28.09.2009 00:30
    rectificare

    haideti sa nu mai folosim termenul de "vedeta" cand vine vorba despre artisti romanesti. nu contest talentul evident al acestei Claudia Pavel insa mi se pare ca in Romania prea se arunca in stanga-dreapta cu termenul de "vedeta".

  • deea, miercuri, 23.09.2009 23:22
    claudia

    Eu nu am sa comentez calitatea muzicii Claudiei, imi plac unele melodii. Cea noua imi place chiar foarte mult, e superba si o prinde excelent. Insa atitudinea ei lasa de dorit, orice ar spune altii...

  • Lynna, miercuri, 23.09.2009 13:18
    Invidia doare.....

    eu nu pricep ce aveti voi cu vedetele...oare ele nu sunt tot oameni...e treaba lor ce fac cu banii....care e treba daca si-a pus dinti...asta inseamna ca are bani....sau ca nu canta cine stie ce bine...e ca si cum a-i spune de un gimnast ca nu este bun...intr-adevar nimeni nu o poate ajunge pe nadia comaneci, dar asta nu inseamna ca toti gimnastii nu muncesc de la varsta de 3-4 ani...numai ei stiu prin cate trec....asa si cu cantaretii...e normal sa treaca pe tip top minitop....asa se promoveaza omul....si cine nu a ajuns pe acolo inseamna ca nu e bun...andra a inceput cu tatal ei prin baruri...si ala e un inceput...si a trecut peste multe ca sa ajunga ce e acum....asa si claudia si alti artisti....se sacrifica ca sa ajunga cineva in viata...numai ca invidia doare cel mai mult...eu nu pricep de ce exista oameni care trebuie sa comenteze pe seama lor...are bani fata? are...deci prin urmare nu a stat degeaba...parca sunteti cei de la cancan..va bagati in viata lor fara sa aveti macar dreptul de a o face...dar bineinteles Romania nu putea fi mai prejos decat America...trebuia sa aiba si tara noastra niste ignoranti...altfel nu se putea...asa ca mult succes in continuare claudia si celorlalti artisti...ati muncit si ati ajuns unde sunteti acum...batfa multa :)

  • alexandra, miercuri, 23.09.2009 11:33
    ce sa spun..

    hai claudia, nu ne mai spune tu cum te apreciaza strainii, cum esti o profesionista, lasa-ne pe noi sa observam daca ar fi asa.. si ce tupeu sa te compari cu mariah carey sau cu whitney.. ca ai cantat tu melodiile lor, auzi :))))))))))) incredibil, cat de sus tintesc unii si cata incredere nejustificata in presupusele talente.. alea sunt niste monumente de talent. cand ai tu impresia ca ai ajuns vreodata la glezna lor macar??? ce festivaluri ai frecventat tu?tip top minitop si ba da, ba nu sau ce??? niste ineptii mi-e dat sa aud de la vedetutele astea romanesti de ma inchin cu stanga.. si apropo claudia, iti vine ca naiba noua ta dantura pusa. ia alba si care parca nu iti incape in gura. vezi ca se vede ca e pusa, nu arata natural!

  • Anca, miercuri, 23.09.2009 10:26
    Felicitari!

    Claudia Pavel are o voce foarte buna,iar melodia :"Don't miss missing you"este superba.Si videoclipul are ceva aparte. Si ptr "Dora", care spune ca se lauda cu realizarile ei si cu colaborarile ei cu unii cantareti din strainatate... Tu daca ai fi fost in locul ei nu ai fi vorbit despre realizarile tale?!Sau tu cand realizezi "ceva" nu esti mandra de tine si le spui vecinilor,amicilor,prietenilor?!Sau...cand te intalnesti cu o cunostinta,cu un prieten dupa foarte mult timp.Ii povestesti despre realizarile tale.Ce-ar insemna asta?Sa zica lumea ca esti laudaroasa...Asa sunt unii,ca tine,vorbesc "aiurea" si nu se uita la ei.Penibil!In fine,oricum ceea ce ai spus tu nu este logic,iar ca sa mai stau sa mai continui sa mai vorbesc despre asta...n-are rost.N-ai intelege. Si inca ceva: Avem voci bune in Romania(prea putine),iar Claudia Pavel se numara printre acele voci bune. Eu ma bucur tare mult ptr toate realizarile ei si ii doresc mult succes in continuare, si la cat mai multe colaborari cu cantareti de calitate.Exact asa cum este si ea.Si vocea ei.DE CALITATE!

  • Valentina, miercuri, 23.09.2009 09:31
    De acord cu Dora

    Nu e cea mai tare voce de la noi.Nu se compara spre exemplu cu Andra...asa ca lasa-ne...lasa-ne:))

  • dora, miercuri, 23.09.2009 09:07
    chiar asa de mare vedeta?

    nu contest calitatile de cantareata ale Claudiei, dar ce ma deranjeaza si acum, ca si acum cativa ani este faptul ca se lauda prea mult cu realizarile ei din strainatate, cu urcarile ei in topurile din afara - topuri despre care nu a auzit nimeni - si cu colaborarile ei cu anumiti cantareti de care, iar,nu a auzit nimeni, dar pe care ii ridica in slavi de parca ar fi Michael sau Madona. mullt succes in continuare, dar mai lasa-ne cu laudele si arata rezultatele concrete. oricum, ceea ce canta nu mi se pare iesit din comun, iar multe piese nici macar nu-i pun vocea in valoare.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro