În 2004, Christian Bale a uimit întreaga lume cu aspectul său fizic din "Mașinistul"
Actorul a mai spus că îi pare rău pentru soţia lui, modelul Sibi Blazic, care trebuie să se obişnuiască cu schimbările sale fizice: "Însă indiferent de ce se va întâmpla, soţia mea le-a văzut deja pe toate". El a adăugat că noul lui aspect corpolent este, totuși, pe placul fiului său, Joseph, în vârstă de patru ani.

La începutul lunii ianuarie, rolul din "Vice" i-a adus lui Christian Bale cel de-al doilea Glob de Aur din carieră, el fiind desemnat cel mai bun actor într-un film - comedie/musical. Actorul a câştigat un Glob de Aur şi în 2011 cu rolul secundar din "The Fighter".


În 2000, Christian Bale şi-a construit o masă musculară impresionantă pentru rolul din "American Psycho". Apoi a dat jos 30 de kilograme, ajungând la o greutate de numai 57 de kilograme, transformându-se incredibil de mult pentru rolul memorabil din "The Machinist" (2004). Starul britanic s-a îngrăşat iarăși pentru a-l juca pe Batman în filmele "Dark Knight" din 2008 şi 2012, iar în 2013 a slăbit din nou pentru rolul din "American Hustle"



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro