Vedeta de la Hollywood a explicat de ce își îmbracă fiul în rochie Charlize Theron i-a adoptat pe Jackson în 2012 şi pe August în 2015. Nu este prima dată când actrița a spus că ea are două fiice. În decembrie, ea i-a spus actorului Michael B. Jordan, cunoscut pentru rolul din filmul "Black Panther" că are "două fetiţe frumoase, de culoare, afroamericane".

Vedeta a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind.

Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

După relația temporară cu Sean Penn, despre Charlize Theron s-a scris că ar fi avut o relație cu actorul suedez Alexander Skarsgard, iar în ianuarie au apărut speculații despre o relație cu Brad Pitt, cei doi fiind văzuți discutând la o petrecere.



Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro