Charlize Theron s-a îngrăşat pentru rolul mamei cu trei copii din "Tully", dar i-a fost foarte greu să slăbească
Satisfacţia pe care o trăieşte pentru un rol reuşit la care a trudit şi a suferit mult este ceva deosebit, dar asta pune şi o mare presiune pe ea, a declarat vedeta. După Oscarul cucerit cu prestaţia memorabilă din "Monster", i-a luat ceva timp tot gândindu-se la ce va face mai departe. "Cu cât lucrezi mai mult, cu atât ţi se deschid mai multe uşi. Dar e şi strivitor să-i auzi pe toţi <<Asta ar trebui să faci>>. Este mult zgomot în jurul tău. M-am simţit puţin nesigură atunci", a mărturisit actriţa.


După relaţia surprinzătoare cu Sean Penn, Charlize Theron a fost fotografiată în compania lui Gabriel Aubry (40 de ani), fostul logodnic al actriţei Halle Berry. Potrivit publicaţiei OK! magazine, relaţia lor a început după ce s-au văzut la şcoala din Los Angeles unde învaţă copiii lor, iar la sfârşitul lunii trecute au fost fotografiaţi în Santa Monica. Aubry are o fiică, Nahla, în vârstă de nouă ani, din relaţia cu Halle Berry, iar băieţelul cel mare al lui Theron, Jackson, în vârstă de şase ani, învaţă la aceeaşi şcoală.


Charlize a avut mai multe relaţii, cu rockerul Stephan Jenkins, apoi cu actorul Stuart Townsend şi cu Sean Penn din 2014 până în 2015. Gabriel s-a despărţit în 2010 de Halle Berry, după o relaţie de cinci ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.



Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro