Céline Dion despre soţul ei: „Singurul om pe care l-am sărutat vreodată“

Vedete / 12.10.2016

Céline Dion destăinuie că a sărutat un singur bărbat în viaţa ei, pe soţul său, René Angélil, care a murit de cancer în ianuarie 2016, relatează site-ul contactmusic citat de agenţia Mediafax.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată când Céline avea doar 12 ani, dar cei doi au avut o relaţie profesională până în anul 1987, când s-au îndrăgostit. S-au căsătorit în 1994 şi au trăit fericiţi împreună până moartea tragică a lui René, în ianuarie 2016, după o luptă de lungă durată cu cancerul.

Vorbind despre fostul ei soţ într-un interviu pentru CBS sâmbătă seara, Céline a recunoscut că nu a iubit niciun alt bărbat în afară de René, dar şi că toată experienţa amoroasă din viaţă a avut-o împreună cu Rene.


"Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi", a spus Céline într-un interviu după recitalul său cu numărul 1.000 în Las Vegas. "Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale murind câte un pic în fiecare zi a fost cumplit. Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit", a spus cântăreaţa pentru CBS.


René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului", au declarat reprezentanţii acestuia. Familia lui René a solicitat atunci să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

René Angélil a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013. În august 2015, Céline Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale, relatează Mediafax.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro