Cele mai scandaloase divorțuri de la Hollywood

Johnny Depp și Amber Heard
Relația dintre actorii Johnny Depp și Amber Heard a atras atenția publicului încă   de la început. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The Rum Diary" în 2009 și s-au căsătorit în 2015. Dar la scurt timp după căsătorie, lucrurile au început să degenereze, culminând cu un divorț controversat în 2016.
 
Problemele între Depp și Heard au ieșit la iveală în 2016, când Heard a depus actele pentru divorț și a cerut un ordin de restricție împotriva lui Depp, acuzându-l de violență domestică. În documentele de divorț, Heard susținea că Depp fusese abuziv verbal și fizic în timpul căsătoriei lor - acuzații pe care Depp le-a negat vehement. Depp a susținut că Heard inventase acuzațiile pentru a obține un acord financiar mai bun la divorț. Acest contraatac a marcat începutul unei serii lungi de acuzații reciproce care a ținut prima pagină a ziarelor timp de luni de zile.
 
Situația s-a intensificat în 2017, când Heard a scris un editorial în Washington Post despre experiența ei ca supraviețuitoare a violenței domestice, fără a-l numi pe Depp. În 2019, Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, cerând daune de 50 de milioane de dolari și susținând că a fost el cel abuzat în relația lor.
 
În 2020, tribunalul din Marea Britanie a dat un verdict în favoarea ziarului The Sun, care îl numise pe Depp un "bătăuș de soție" într-un articol din 2018. Judecătorul a spus că ziarul a reușit să demonstreze că majoritatea acuzațiilor lui Heard împotriva lui Depp erau "substanțial adevărate".
 
După lungi înfățișări în instanță, intervievarea martorilor cheie și aducerea la lumină a probelor,  jurații i-au dat câștig de cauză lui Johnny Depp, in 2022 ! Actorul a câștigat 15 milioane de dolari în procesul împotriva fostei partenere, Amber Heard, care a fost găsită vinovată pentru defăimare. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro