Cele mai scandaloase divorțuri de la Hollywood

Paul McCartney și Heather Mills
Căsătoria dintre fostul membru al trupei Beatles, Paul McCartney, și fostul model și activist pentru drepturile animalelor, Heather Mills, a fost de la bun început subiect de controverse. Cuplul s-a cunoscut în 1999 la un eveniment caritabil iar după doi ani s-au căsătorit într-o ceremonie luxoasă în Irlanda.
 
Cu toate acestea, după doar patru ani de căsătorie, în 2006, cuplul a anunțat că intenționează să divorțeze. Ceea ce a urmat a fost unul dintre cele mai celebre și costisitoare divorțuri din istoria Hollywood-ului.
Procesul a fost extrem de mediatizat, cu multe acuzații reciproce. McCartney a sugerat că Mills ar fi fost interesată mai mult de situația sa financiară decât de povestea lor de dragoste, în timp ce Mills a susținut că a fost abuzată emoțional de McCartney.
 
În 2008, divorțul a fost finalizat. Mills a solicitat o sumă inițială de aproximativ 250 de milioane de dolari, însă judecătorul i-a acordat o sumă mult mai mică, de doar 48,6 milioane de dolari. Divorțul lor rămâne unul dintre cele mai costisitoare din istoria industriei de divertisment.
 
Mills a fost criticată în mass-media pentru modul în care a gestionat divorțul, iar reputația ei a avut de suferit. De cealaltă parte, McCartney a continuat să aibă o carieră de succes și a rămas o figură adorată în industria muzicală.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro