Presa mondenă a scris în primăvară că Brad Pitt ar avea o relație cu Neri Oxman
În luna aprilie, au apărut speculații potrivit cărora Brad Pitt s-a îndrăgostit de Neri Oxman (42 de ani), arhitectă foarte respectată care predă la prestigiosul MIT (Institutul Tehnologic din Massachusetts), o femeie frumoasă şi foarte inteligentă cu care împărtăşeşte pasiunea pentru design şi arhitectură.

Iniţial, s-a scris că ei sunt doar prieteni şi au un hobby comun. Se ştie că Brad Pitt este pasionat de arhitectură şi a înfiinţat fundaţia Make It Right, prin care sunt construite locuinţe ecologice, la preţuri mici, pentru persoanele care au nevoie de acestea în New Orleans. Ulterior,
Daily Mail a scris că ei se cunosc de şase luni, iar Brad Pitt apare într-o imagine postată pe Instagram, în timp ce vizita, pe 28 noiembrie, laboratorul media al institutului unde ea este profesor de arte şi ştiinţe media.

Brad Pitt şi Neri Oxman s-au cunoscut graţie unui proiect de arhitectură de la MIT. Actorul a fost fotografiat alături de şase femei în timp ce vizita institutul, dar Oxman nu apare în cadru.

People a scris că Pitt s-a pozat cu Oxman, dar imaginea a fost îndepărtată de pe reţeaua de socializare pe care a fost văzută. O colegă a frumoasei profesoare a descris-o pentru revista citată drept "genială şi minunată".


Neri Oxman a fost căsătorită cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov, care are în palmares două premii Grammy. Foarte discretă în privinţa vieţii personale, ea a refuzat să comenteze despărţirea de Golijov, cu care s-a căsătorit în 2011. Arhitecta a declarat anul trecut pentru W Magazine că nu are copii. Presa nu a reușit, însă, să obțină dovezi că Brad Pitt și Neri Oxman ar fi avut o relație.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro