Camera cu perete viu și bazin cu rechini în loc de podea este principala atracție a casei pe care a închiriat-o Michelle ObamaProprietatea are și o piscină fără rechini, plus una interioară și spa, centru wellness cu sală de fitness, saună cu abur, sală de masaj și saună uscată.

O cameră întreagă este dedicată păstrării vinului la temperatura optimă, iar o încăpere asigură nivelul de umiditate ideal pentru stocarea țigărilor din foi și tutunului de pipă, relatează Daily Mail
.Fericiții proprietari ai acestei vile impresionante mai au la dispoziție o sală de cinema și de o zonă de divertisment, cu frigider care ține la rece băuturi precum vodka și tequila.

Vila cu un etaj este dotată cu o tehnologie inteligentă care include uși automate, lift, sistem centralizat de aer condiționat și sistem de purificare a apei.

Construirea casei cu patru dormitoare s-a încheiat anul trecut și de atunci aceasta nu a fost locuită. Actualmente se vinde prin agenția imobiliară Compass.


Potrivit agentului imobiliar Sam Neal, când a fost scoasă pe piață, casa a atras numai cei mai sofisticați cumpărători posibili, grație esteticii sale moderne și luxoase. Neil a mai spus că este mai mult "un complex decât o casă", adăugând că oferă spațiul și dotările pe care mulți cumpărători bogați din Los Angeles le caută. "Clienții caută un loc care e mai mult un complex decât o locuință. Este vorba despre cât de multe poți avea într-o casă ca să te facă să n-o mai părăsești", a explicat acesta.


Deocamdată, familia Obama se simte bine în reședința de 8,1 milioane de dolari din cartierul exclusivist Kalorama, din Washington, D.C., cu o suprafață de 761 de metri pătrați, incluzând opt dormitoare și nouă băi, plus o toaletă de serviciu.

Când au cumpărat această casă, presa a scris că soții Obama vor locui acolo până când cea mai mică fiică a lor, Sasha, va termina școala și va pleca la colegiu. Fata a făcut acest pas la sfârșitul verii, așa că e de așteptat ca Michelle și Barack Obama să-și caute o proprietate în afara capitalei.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro