Cara Delevingne s-a săturat de lumea modei
Interviul foarte sincer acordat de Cara survine după apariţia ei foarte stilizată de la premiera londoneză de luni a filmului "Valerian", unde influenţa modei şi experienţa sa din această industrie sunt evidente, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Cara Delevingne este pasionată din copilărie de actorie. A jucat în câteva piese de teatru la şcoală, dar apoi a abandonat ideea de a deveni actriţă pentru a-şi urma sora, Poppy, în modelling. După ce a ajuns top model şi a pozat pentru Vogue, GQ şi Cosmopolitan, ea vrea acum să-şi regăsească prima dragoste. "Să fiu sinceră, actoria este ceva ce mi-am dorit toată viaţa. Mă învaţă atât de multe despre mine şi despre viaţă şi este ceea ce mi-am dorit mereu să fac. Mă face fericită", a mărturisit ea în interviul amintit.


După ce a jucat deja în producţii precum "Paper Towns" şi "DC juggernaut Suicide Squad", Cara încearcă acum să-şi clădească un nume în lumea filmului cu rolul din "Valerian". Filmul i-a dat ocazia de a-şi pune în valoare aptitudinile alături de partenerul din poveste, Dane DeHaan (31 de ani). "Dan e un actor incredibil şi efectiv am stat pe capul lui şase luni şi l-am pisat continuu", a glumit ea.

Cara Delevingne şi-a făcut debutul în actorie în 2012 cu un rol minor în filmul "Anna Karenina". După aceea, ea a mai apărut în "Paper Towns", adaptarea lui John Green din 2015. Următorul său rol important a fost cel al unei răufăcătoare, Enchantress, din filmul "Suicide Squad" lansat în SUA în august 2016, în care a jucat alături de Jared Leto, Margot Robbie şi Will Smith.


Cara Jocelyn Delevingne s-a născut în Londra în 1992 şi face parte dintr-o familie înstărită cu strămoşi printre care se numără viconţi (Greenwood) şi baroni (Hulton, Faudel-Phillips). Ea a fost de mai multe ori imaginea casei Burberry şi a lucrat cu numeroase companii precum H&M, Zara şi Chanel. Cara a defilat pe marile podiumuri ale modei pentru case precum Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi şi Stella McCartney.

Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro