Căpitanul Picard e pe mâini bune: Cum arată soţia actorului din „Star Trek“

Vedete / 24.10.2017

Patrick Stewart (76 de ani) are o soţie cu 38 de ani mai tânără decât el. Cei doi au venit împreună la un eveniment monden.

La 76 de ani, actorul care l-a întruchipat pe căpitanul Jean-Luc Picard în popularul serial "Star Trek" se menţine într-o formă remarcabilă. După căsătoria cu cea de-a treia soţie, cântăreaţa şi compozitoarea Sunny Ozell, actorul pare să fi pus frână procesului natural de îmbătrânire şi în niciun caz nu-şi arată vârsta.

Cei doi au venit împreună la gala IWC Schaffhausen, organizată marţi la Geneva, în Elveţia şi arătau foarte fericiţi. Îmbrăcată într-o fustă şi o bluză neagră mulată cu un decolteu generos, Sunny, în vârstă de 38 de ani, a pozat alături de soţul ei, care a purtat un costum bleumarin cu rever negru, cămaşă albă şi cravată neagră.


Patrick Stewart şi Sunny Ozell s-au cunoscut în 2008 prin intermediul unui prieten comun, în 2008, pe vremea când aceasta era chelneriţă la New York. S-au căsătorit în 2013, în Nevada, căsătoria fiind oficiată de bunul prieten al actorului, Sir Ian McKellen.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro