Julia Louis-Dreyfus a vorbit pentru InStyle despre lupta cu cancerul pe care a reușit să o câștige

Exemplul vedetei din "Seinfeld" îl urmează pe cel al unei alte vedete dintr-un serial foarte popular, Shannen Doherty", cunoscută pentru rolul din "Beverly Hills 90210". Ea a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenţionale.


Pe parcursul întregii sale bătălii cu cancerul, Shannen Doherty a continuat să-și țină fanii la curent cu situaţia sa, cu senzațiile și noutățile pe care le avea, fără niciun secret, pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine prin ce trec bolnavii de cancer. Vedeta a postat pe Instagram fotografii de la şedinţele de tratament, dar şi momente emoţionante, precum cel când şi-a ras părul pentru radioterapie.

În martie, Shnnen Doherty a declarat pentru Us Weekly că refacerea merge bine: "Mă simt bine. Chiar mă simt bine, sunt superoptimistă, sunt fericită cu ceea ce am făcut până acum. Pentru mine, cancerul a fost o binecuvântare. M-a schimbat ca om pentru totdeauna. Mi-a influenţat viaţa în moduri despre care nici măcar nu pot vorbi."


O lună mai târziu, vedeta a anunțat că analizele indicau un nivel ridicat al markerilor tumorali, ceea ce înseamnă că amenințarea cancerului nu a dispărut și că testele trebuie repetate periodic.
În mai, vedeta a suportat o operație de reconstrucție plastică a unui sân care i-a fost extirpat pentru a împiedica răspândirea tumorilor.

După ce analizele au confirmat intrarea în remisie a bolii, actriţa şi-a reluat activitatea. "Nu cu mult timp în urmă, mă întrebam dacă voi mai putea să mă întorc şi să fac ceea ce-mi place. Să mă transpun într-un personaj. Să creez. Să fiu pe platou, în mijlocul agitaţiei şi să simt acea satisfacţie profundă a reuşitei. În ultima săptămână am lucrat şapte zile. Fără weekend liber şi mi-a plăcut fiecare clipă", a scris vedeta pe Instagram.


"Da, am muncit din greu pentru a ajunge aici, dar sunt binecuvântată. Sunt norocoasă şi nu trece o zi fără să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă. Aşa că merg la muncă cu cele mai bune sentimente. Sentimente de recunoştinţă, de iubire şi de adâncă apreciere. Există frumuseţe în orice", a adăugat ea.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro