Naomi și Bradley au plecat împreună după ce au luat micul dejun la un restaurant. Întâlnirea lor surprinzătoarea atras atenția presei mondene
Pe de altă parte, Ok!Magazine a scris că Naomi Campbell ar fi avut aventuri cu actorii Idris Elba (43 de ani) și Sean Penn (55 de ani).

Bradley Cooper a mai avut relații cu modelul britanic Suki Waterhouse și vedeta din "Avatar" Zoe Saldana. El a fost căsătorit cu Jennifer Esposito, dar actrița a cerut divorțul în mai 2007, după numai cinci luni de la nuntă.


Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea comedie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi", notează Mediafax.

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestaţia sa din filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro