Brad Pitt se pregătește de război: Angelina Jolie i-a luat copiii, acum îi vrea și banii

Vedete / 09.08.2018

Actorul în vârstă de 54 de ani a intrat în sediile a două case de avocatură după ce fosta soție l-a acuzat că nu i-a dat destui bani pentru copii.

Brad Pitt ia măsuri după ce Angelina Jolie a declarat că el nu i-a plătit o pensie alimentară corespunzătoare pentru întreținerea copiilor. Actorul american a fost văzut marți intrând în birourile a două case de avocatură din Los Angeles, semn că se pregătește pentru un război juridic de lungă durată cu fosta soție.

Îmbrăcat cu un tricou alb și pantaloni gri-petrol și cu o șapcă de aceeași culoare pe cap, Brad Pitt a coborât din mașină cu ochelarii de soare pe nas, purtând pe umăr o geantă în care se afla un dosar cu documente. Un martor a declarat miercuri pentru
Us Weekly că starul era foarte încordat: "A stat în mașină vreo patru sau cinci minute înainte să se dea jos când șoferul a parcat. Părea tensionat. Parcă purta greutatea întregii lumi pe umerii săi."

Marţi, avocatul Angelinei Jolie a spus că Brad Pitt nu a plătit "niciun sprijin semnificativ pentru copii" de când a depus divorţul în 2016. Actrița a cerut instanței să-l execute silit pe fostul ei soț.
În replică, reprezentantii actorului au depus la instanță un document în care arată că acesta a plătit peste 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie pentru a o ajuta să cumpere o casă. Totodată, avocaţii lui Pitt au mai spus că pretenţiile lui Jolie referitoare la sprijinul pentru copii sunt "un efort subtire pentru a manipula si asigura acoperirea mediatică".


Prietenii lui Pitt susțin că deși el nu-și poate vedea copiii, i-a dat mai multe milioane Angelinei Jolie. Actorul a plătit mii și zeci de mii de dolari pe lună pentru tratamentele copiilor, cheltuieli cu călătoriile și paza acestora, relatează Page Six.

Aceleași surse cred că Angelina încearcă să-l pună pe Pitt în postura unui "tată rău" care nu-și îndeplinește obligațiile față de copiii săi. "Divorțul a fost pronunțat de un judecător într-o ședință cu ușile închise pentru a păstra ascunse de presă detaliile. Dar ea a depus cererea la Curtea Supremă din LA, știind bine că astfel totul va deveni public, pentru a-l putea transforma într-un tată rău, ceea ce nu este", a explicat un prieten al actorului.


Un alt apropiat a declarat pentru revista People că Brad Pitt "și-a depășit cu mult obligațiile financiare pe care orice acord informal l-ar putea stipula și cu mult peste orice ar fi putut un judecător să decidă dacă ar fi existat un astfel de ordin".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro