Mariajul dintre Ben Affleck şi Jennifer Garner s-a destrămat după ce starul şi-a înşelat soţia. El are acum o nouă parteneră
E! News susţine că relaţia se află în fază incipientă, deşi UsWeekly a relatat că ei sunt împreună de peste doi ani, când amândoi erau căsătoriţi. "S-au culcat, îşi trimiteau şi mesaje de dragoste şi se întâlneau ori de câte ori era posibil", a declarat o sursă.

Un alt apropiat al cuplului susţine că cei doi sunt împreună de numai trei luni, precizând că "Lindsay nu a fost motivul pentru care mariajul lui Ben cu Garner s-a terminat. Aveau o grămadă de alte probleme".


Noua parteneră a actorului american a fost căsătorită cu Kevin Miller, un fost producător de la "Saturday Night Live", cu care are un copil.

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în iunie 2015, după zece ani de căsnicie. Ei au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani.

Ben Affleck a avut o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 1997-2000 şi a fost logodit timp de doi ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în perioada 2000-2002.


Jennifer Garner a fost căsătorită cu Scott Foley, în perioada 2000-2004, şi a avut după aceea o relaţie de scurtă durată cu actorul Michael Vartan, colegul ei din distribuţia serialului de televiziune ”Alias”.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro