Bella Hadid a fost nevoită să renunţe la visul de a participa la proba de echitaţie de la Jocurile Olimpice, dar mai practică acest sport când are timp

Regină a modei pret-a-porter, Isabella Khair Hadid, care are 1,75 m înălțime, lucrează pentru branduri sonore, precum Chanel, Givenchy sau Tommy Hilfiger şi este prezentă și pe afișele campaniilor publicitare ale unor firme ca DKNY, Moschino, Fendi, Zadig &Voltaire sau Tag Heuer.

Alături de sora sa Gigi, care numără de 30 milioane de abonați pe Instagram și care i-a deschis calea spre cariera de succes, Bella Hadid face parte din noua generație de top modele a căror prezență pe rețelele de socializare le-a sporit notorietatea, notează Agerpres.


Cu ochii albaștrii-verzui, părul șaten și pielea arămie, Bella și-a început cariera la 18 ani, o vârstă destul de avansată în acest domeniu, iar deschizătoare de drumuri i-a fost sora ei, Gigi Hadid. Își datorează aspectul exotic tatălui său, Mohamed Hadid, promotor imobiliar care a devenit milionar și este o întruchipare a visului american. Palestinian născut la Nazaret, el a emigrat în SUA după o scurtă trecere prin Siria. 

Yolanda, mama surorilor Hadid, este fost manechin de origine olandeză, și a divorțat de soțul ei în 2000; este una din principalele protagoniste ale programului de reality show "The Real Housewives of Beverly Hills".


Bella Hadid s-a despărţit în vara anului 2015 de iubitul ei, cântărețul și producător muzical canadian The Weeknd, pe numele său adevărat Abel Tesfaye. Recent, tabloidele au anunţat că ea ar avea o relaţie cu rapperul Drake.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro