În anii '80, la începutul erei video, Paula Abdul a găsit momentul oportun pentru a deveni o coregrafă foarte apreciată. Şi-a investit toţi banii într-o casetă demo, iar în 1988 a lansat albumul "Forever Your Girl".
Succesul a venit repede, ea ajungând de patru ori pe primul loc în topurile muzicale, cu sigle-uri precum "Straight Up" şi "Cold Hearted". Abdul a câştigat şi un premiu Grammy pentru cel mai bun videoclip muzical, cu "Opposites Attract".

Cu timpul, cariera sa muzicală a intrat într-un con de umbră. Paula Abdul a devenit membră a juriului reality show-ului "American Idol".


În 2009, vedeta a acceptat să vorbească despre dependenţa sa de analgezice, care a durat 12 ani. În 1992, Paula Abdul a suferit un accident de maşină, iar un an mai târziu a fost victima unui accident de avion, în urma cărora a suferit 15 intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală. Durerile insuportabile au determinat-o să apeleze în mod constant la calmante.

Paula Abdul a reuşit să-şi învingă dependenţa după ce în 2008 a fost internată într-o clinică de reabilitare. "Îmi era extrem de frig, apoi transpiram îngrozitor şi îmi era foarte cald, apoi pălăvrăgeam încontinuu, numai să uit de durere. A fost îngrozitor, atroce. Dar, în adâncul sufletului, ştiam că nu îmi place să trăiesc aşa cum o făcusem până atunci", a mărturisit ea.


În 2012, Paula Abdul a plătit daune de 900.000 de dolari unei femei care a căzut şi s-a accidentat pe aleea din faţa reşedinţei sale, în timpul filmărilor pentru reality show-ul "Hey Paula". În documentele depuse în instanţă, în martie 2009, femeia susţinea că a căzut deoarece aleea din faţa reşedinţei artistei "se afla într-o stare periculoasă şi era avariată".


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro