Ashton Kutcher şi Mila Kunis nu le vor da bani copiilor: Preferă să-i doneze

Vedete / 07.03.2018

Cei doi actori n-au de gând să pună bani deoparte pentru copiii lor. Ashton Kutcher a dezvăluit care este motivul acestei decizii.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis au doi copii - o fetiţă, Wyatt Isabelle, în vârstă de trei ani, şi Dimitri Portwood, în vârstă de un an. Într-un interviu pentru podcastul Armchair Expert realizat de Dax Shepard, actorul a dezvăluit că nu va pune niciun ban deoparte pentru copiii săi. "Vom dona banii", a spus Ashton, foarte sigur pe el.

Kutcher a crescut într-o localitate mică, Cedar Rapids, din statul american Iowa şi a avut o copilărie marcată de sărăcie, într-o familie care se descurca cum putea cu puţinul pe care îl avea. Mama lucra la Proctor and Gamble, iar tatăl era muncitor într-o fabrică. Să ia masa în oraş sau măcar să-şi cumpere măcar o îngheţată era un lux. "Sunt obsedat de îngheţată, pentru că era un privilegiu. Acum mănânc îngheţată aproape în fiecare seară", a mărturisit actorul.


Kutcher s-a confruntat cu lipsa banilor până când a cunoscut succesul la Hollywood, iar acum îşi doreşte să-i înveţe şi pe copiii săi cum să se descurce singuri. "Copiii mei au o viaţă privilegiată şi nici măcar nu ştiu şi nu vor şti niciodată asta", a spus el pe un ton îngrijorat. Planul său este să-i încurajeze să-şi caute singuri drumul în viaţă fără să aibă la îndemână un fond de rezervă. "Când copiii mei vor începe o afacere şi vor avea un plan de business bun, voi investi în el", a precizat Kutcher.


Actorul consideră că dacă nu vor dispune de resurse financiare, copiii lui vor fi mai motivaţi să se descurce cu ce au, relatează Daily Mail.  
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro