Lindsay Lohan


Lindsay Lohan, care a captat atenția publicului în calitate de tânără actriță talentată în filme ca "Parent Trap" și "Mean Girls", a suferit un declin dramatic în popularitate și succes. O serie de probleme legale, abuzul de droguri și alcool, precum și comportamentul ei neprofesionist, au contribuit la o cădere dramatică a carierei sale.

Lohan a început să aibă probleme personale semnificative în jurul anului 2007, când a fost arestată de mai multe ori pentru conducere sub influența alcoolului și a drogurilor și pentru furt. Aceste probleme legale, combinate cu multiple internări în centre de reabilitare, au dus la percepția că Lohan era neprofesionistă și nesigură.


Comportamentul ei a dus la anularea a numeroase contracte de film și a afectat grav reputația ei în industria cinematografică. În ciuda unor tentative de a-și relansa cariera, inclusiv apariții în emisiuni de televiziune și filme independente, Lohan nu a reușit să-și recupereze statutul de A-list pe care îl avea odată.

Problemele sale personale au devenit subiectul a numeroase reportaje în mass-media, care au început să o prezinte mai mult ca pe o persoană cu probleme, decât ca pe o actriță talentată. Această imagine publică negativă a făcut ca multe studiouri de film să evite sa o angajeze.


În ciuda succesului ei timpuriu și a talentului său evident, problemele sale cu drogurile și alcoolul, împreună cu problemele legale și comportamentul ei neprofesionist, au dus la distrugerea carierei sale de actriță. (Vezi pagina următoare)
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro