Antonio Banderas, un bărbat cu gusturi fine: Iubita lui a făcut spectacol la Cannes

Vedete / 25.05.2017

Starul s-a prezentat perfect la Festivalul de film de la Cannes. Iubita lui cu 19 ani mai tânără, Nicole Kimper, a purtat o rochie foarte îndrăzneaţă.

După problemele de sănătate pe care le-a avut, Antonio Banderas s-a pus pe picioare şi a revenit în formă. Ba chiar a fost în mare vervă la Cannes, unde s-a prezentat la înălţime la petrecerea aniversară a Festivalului de film, alături de iubita sa. Nicole Kimper a atras toate bliţurile cu două rochii interesante, una dintre ele chiar foarte îndrăzneaţă.

Îmbrăcată într-o rochie lungă de culoare olive, cu dantelă brodată cu un motiv floral ce îi masca cu greu sânii, Nicole a stat tot timpul "agăţată" de iubitul ei celebru, cu care s-a sărutat în faţa camerelor foto. Ţinuta care îi lăsa picioarele la vedere în partea frontală a adus-o imediat în prim-plan pe covorul roşu al festivalului de film, aproape eclipsându-l pe Banderas, care a purtat un costum negru, cămaşă şi cravată.  


Nicole Kimper şi-a schimbat ţinuta cu o rochie mulată, de culoare neagră, la fel de atrăgătoare. Realizată din dantelă semitransparentă, aceasta îi punea din nou în evidenţă bustul proeminent, iar cei doi n-au ratat nici de această dată ocazia de a se săruta pasional în faţa fotografilor, relatează Daily Mail.

Greu de spus dacă a fost un semnal pentru fosta soţie a lui Banderas, actriţa Melanie Griffith, de care el s-a despărţit cu ceva scântei, dar în mod cert afecţiunea debordantă afişată la Cannes denotă că relaţia lor merge excelent.


În vârstă de 56 de ani, Banders a cunoscut-o pe olandeza Nicole Kimper (37 de ani) în 2014, la scurt timp după ce căsnicia lui cu Melanie Griffith a luat sfârşit. De profesie consultant financiar în domeniul investițiilor, aceasta este cu aproape 20 de ani mai tânără decât starul hollywoodian.
  • Ioana, joi, 25.05.2017 16:05
    boobs

    foarte fine gusturile, dar si sanii sunt la fel de fini!! :D

  • alexa, joi, 25.05.2017 14:42
    apropos de culori

    coloarea nu este olive ci Olive green

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro