Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au separat legal și continuă divorțul  
Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în 2014, relația lor începând din 2005. Jolie a depus cererea de divorț în septembrie 2016, motivând "diferenţe ireconciliabile", însă bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind şi cercetat pentru acuzaţii de abuz. În cele din urmă, el a fost declarat nevinovat după ce Angelina l-a acuzat că l-a agresat pe unul dintre copii în timpul unui zbor cu un avion privat.

 
Pitt a declarat anul trecut, într-un interviu, că nu mai consumă alcool, face terapie şi că el şi Angelina Jolie au decis să renunţe la "ură" pentru a încerca să ajungă la o înțelegere.

În ianuarie, cei doi actori au fost văzuți de două ori intrând în sediile unor case de avocatură din Beverly Hills pentru detalii legate de divorțul lor.

Brad Pitt a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston, din 2000 până în 2005. Angelina Jolie a mai și ea căsătorită, de două ori, cu Johnny Lee Miller, din 1996 până în 1999, și cu Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro