Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu: care-i cea mai tare?

Vedete / De Maria Ionescu, 21.02.2011

Fiecare dintre ele reprezintă un brand, iar oricine se asociază cu numele lor are succesul garantat. Am reuşit să le facem "CV-ul" celor două dive, catalogând fiecare secţiune în parte cu un număr de stele de 1 la 5, criteriul fiind cel de "bun-simţ". Iată rezultatele:

Fiecare dintre ele reprezintă succesul TV al anilor 2000.  Au încântat privirile a sute de mii de telespectatori. Viaţa lor s-a desfăşurat sub ochii curioşi ai publicului. Între cele două a fost o competiţie acerbă. S-au invidiat, s-au certat, fiecare dintre ele crezând că e cea mai frumoasă şi cea mai deşteaptă. Eva.ro le-a analizat carierele şi le-a cotat în funcţie de comportamentul şi succesul lor de-a lungul anilor.  Citiţi şi descoperiţi cine-i cea mai tare.
 

1. Bărbaţi

 

Andreea Marin

Potrivit ziarului
Libertatea, Andreea Marin s-a iubit la 17 ani cu un elev de la Seminarul Teologic din Roman, ajuns acum preot la Huşi. La vârsta de 21 de ani, Zâna s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, iar mariajul lor nu a durat decât trei ani. Cei doi au rămas în relaţii bune. În 2003, Andreea a avut o scurtă relaţie cu tânărul avocat Cosmin Corendea. Cei doi au fost fotografiaţi împreună, în pat, de un paparazzo.

În perioada 2004-2005,  Andreea a avut o relaţie cu Ion Ţiriac. În 2005, Andreea Marin începe o poveste de dragoste cu Ştefan Bănică jr., iar la începutul lui 2006, cei doi se căsătoresc în Statele Unite. De atunci sunt împreună. Primeşte patru stele pentru că a reuşit să-şi întemeieze o familie.



Mihaela Rădulescu

La 18 ani şi jumătate, Mihaela Ţiganu s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, un fost coleg de la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. Căsnicia nu a durat mult timp. A urmat relaţia cu Dan Chişu, cel care a introdus-o în lumea televiziunii. Pe Ştefan Bănică jr. l-a cunoscut la Tele 7abc. S-au căsătorit, dar au divorţat cu scandal.  A urmat căsătoria cu Elan Schwartzenberg, divorţul de el, iar apoi relaţia cu Dani Oţil. Două stele pentru relaţia cu un bărbat mai tânăr.



2. Copii

 

Andreea Marin.


Are un singur copil cu Ştefan Bănică Jr., Ana Violeta, născută în 2007. Vedeta spune că are patru, doi copii din Africa înfiaţi prin corespondenţă în urma unei acţiuni umanitare şi fiul soţului ei dintr-o altă căsătorie.



Mihaela Rădulescu

Un băieţel cu Elan Schwartzenberg - Ayan, care i-a fost încredinţat după divorţ.




3. Silicoane

 

Andreea Marin

Nu este sigur în cazul ei că are, deşi mulţi sunt cei care cred că Andreea Marin şi-a modificat sânii, chiar dacă  nu a recunoscut niciodată. Marek Vâlcu, cunoscut medic estetician, a declarând răspicat că vedeta chiar a apelat la ajutorul unui medic estetician pentru a-şi mări bustul: "Cred că s-au folosit implanturi mici, 220-270, cu o formă anatomică şi care se aşază foarte bine".  Primeşte două stele pentru că nu a făcut lumină în ceea ce priveşte natura sânilor ei.



Mihaela Rădulescu

Da! Are! A negat mulţi ani faptul că şi-ar fi ajustat sânii, dar în cele din urmă a recunoscut. Mărturisirea nu a venit din senin, ci ca o dezminţire a zvonurilor conform cărora şi-ar fi făcut mai multe intervenţii, la pomeţi, dar şi la nivelul taliei prin scoaterea unor coaste. "Singura operaţie pe care mi-am făcut-o a fost o mărire de sâni, pentru că pe mine nu m-a înzestrat natura cu sâni mari. Mă simt mai împlinită aşa", a mărturisit Mihaela. Trei stele pentru sinceritate. 

4. Avorturi

 

Andreea Marin


Nu se ştie cu exactitate. Primeşte patru pentru moralitate.



Mihaela Rădulescu


Se ştie că a făcut avort la vârsta de 18 ani, dar de atunci, nimic. Două stele pentru acest accident.




5. Cărţi

 

Andreea Marin


În 2009 a lansat cartea "Preţuieste viaţa", volum ce reuneşte o serie de mărturisiri personale despre viaţa ei.



Mihaela Rădulescu


În 2007 a lansat "Despre lucrurile simple" (o carte care conţine articole publicate majoritar în revista „Elle”), iar în 2009, "Nişte Răspunsuri" (cuprinde poveşti de viaţă şi iubire). Amândouă volumele au avut un mare succes la public şi nu sunt scrise prost. Patru stele pentru talent şi consecvenţă.
  • Raluca G., sâmbătă, 19.11.2011 23:51
    despre "diva" jalnica

    @ anna - si cui ii place sa fie vampa si plina de venin, normal ca e de partea raduleascai. :)) Si tin sa te informez ca nici "diva" n-a fost prima in nimic. Carti au scris o gramada de vedete si vor mai scrie, hainute pt. copii la fel - si la cap. haine, Esca a fost prima. Asa ca, raduleasca n-a inventat becul...a facut ce au facut o multime de vedete inaintea ei. Si biata de ea pretinde ca e scriitoare. Mor de ras! Scrie despre cum se autosatisface ea cu vibratorul si cum plange dupa. Andreea Marin n-a vb. niciodata despre asta...are decenta si un bun-simt pe care tanti TIGANU nu le va avea niciodata.

  • Raluca G., sâmbătă, 19.11.2011 23:46
    roxana - asa-i ca esti urata cu spume?

    Ca altfel nu imi explic rautatea gratuita in ceea ce o priveste pe Andreea. Sau ai dintii galbeni si strambi? Hai sa facem o cheta pentru tine. esti de acord? tzatzo!!! Andreea n-are nevoie de reprosurile tale, o biata anonima, venita sa tina lectii de morala.

  • Raluca G., sâmbătă, 19.11.2011 23:42
    roxana - un lup moralist de doi bani

    roxana, vezi ca ti se ard sarmalutele pe foc. Ia nu mai fa tu pe lupul moralist ca nu esti decat o tzatza de mahala. Andreea nu a spus niciodata ca are 2 copii, insa o sa iti dau un citat dintr-un interviu pe care l-a dat Banica pe 4 nov. 2011: "Şi Andreea are meritul ei în treaba asta. S-a comportat excepţional faţă de Ştefan. A înţeles situaţia şi l-a tratat întotdeauna ca pe copilul ei. Îl iubeşte sincer, e un mare lucru. Contează foarte mult, pentru că nu există nicio diferenţă între copii la noi în familie. Şi aşa cred că e nor­mal. Evident, îi explic tot timpul băiatului meu că mama lui este şi va rămâne mama lui, iar eu sunt tata şi aşa voi fi tot restul vieţii." Asa ca, papusica, OAMENII SE MAI DESPART IN VIATA. Poate ca esti vreo fetita de 12 ani, irationala si atunci te inteleg. In caz contrar, te sfatuiesc sa-ti vezi de dramele tale. Sau ti-e ciuda ca Andreea e cu Stefan, iar tu esti moarta dupa el? moralisto, ciocu' mic si joc de glezne.

  • anna, marţi, 11.10.2011 21:02
    a imitat-o Mihaela pe Andreea?

    ramai stupefiat ce poti citi aici!!! cum a imitat-o Mihaela pe Andreea? cine scrie asemenea aberatii dovedeste ca nu e la curent absolut deloc cu actiunile si indeletnicirile ceelor doua in discutie! asa ca nu ramane decat : INFORMATI-VA!!! nu vedeti lucrurile invers! cui ii place sa fie fals, schimonosit, normal ca e de partea Andreei! fiecare cu gusturile lui!

  • roxana, duminică, 25.09.2011 00:54
    diva cu mana -n sold

    andreea marin este cea care fura barbatii femeilor.l-a despartit pe banica junior de camelia.cum spune ca are copii cand ea are o singura fetita.alo, doamna unicef baiatul este copilul cameliei si al lui banica junior .sa nu uiti asta niciodata.......mama lui este camelia nu tu, o prefacuta si o mare doamna de rahat.ti-ai schimbat dintii aia si arati ca o baba cu placa dentara .n-ai sesizat ca iti ies din gura?

  • Camelia S., duminică, 19.06.2011 21:50
    Andreea.

    Răduleasca n-are pic de caracter. Mă săturasem să o aud cum ȋşi dă cu părerea despre cuplul Marin-Bănică...”că nu vor rezista mai mult de 10 ani” e mizeria de replică care a pus capac...la tot. Ce e funny este că, la câteva luni, chiar ea divorţa de Elan. Ştiţi vorba: „nu săpa groapa altuia,...”. E un Dumnezeu acolo sus. Andreea e o femeie cu adevărat puternică. Dovedeşte asta de fiecare dată, iar proiectele ȋn care continuă să se implice dovedesc asta. O femeie de nota 10. Bravo Andreea!

  • Maia Sarbu, duminică, 19.06.2011 00:00
    Mihaela nota 100

    E o parere venita cam tarziu. Mihaela Radulescu are o personalitate puternica, este o femeie foarte frumoasa si mai ales adevarata. Nu se poate compara cu miorlaita de Andreea Marin in nici o privinta.

  • stefy, luni, 13.06.2011 03:47
    cu siguranta....

    Vanda, sunt de acord cu tine. La pasiunile Andreei, as adauga dansul si calatoriile. Si asta fara o prea mare documentare. Votul meu merge la Andreea Marin Banica. Am simpatizat-o si inainte de a o cunoaste, iar acum, dupa ce am avut sansa sa o vad face 2 face, pot sa spun ca O ADOR! E de un bun-simt incredibil...o dulceata de femeie...

  • Vanda, vineri, 10.06.2011 09:53
    Aprecieri

    Doamna Andreea Marin este o divă în cel mai verosimil sens. Nu suportă comparații. Este un model de om pentru mulți și multe. Jos pălăria pentru evoluția sa, pentru ceea ce lasă în urmă-i și pentru eleganța atitudinii ei în orice context. Felicitări și MAGNA CUM LAUDE.

  • marieta, joi, 26.05.2011 14:27
    andreea marin si mihaela radulescu

    cate stele primesc pentru sinceritate?

  • alexutza_is, vineri, 08.04.2011 21:30
    ambele au avut ceva de spus...

    Atat andreea marin cat si mihaela radulescu sunt doua nume mari care au realizat ceva in televiziune.Nu cred ca trebuie analizate din alte puncte de vedere.,sau ca ar trebui sa le comparam.Fiecare are personalitatea ei.Ce este mai trist este ca cele doua nu prea mai apar pe sticla,ci apar tot felul de parasute care nu fac nimic si sunt mediatizate doar ca merg prin cluburi sau ca se cupleaza cu barbati celebri.

  • mariuca10, marţi, 05.04.2011 00:26
    Indiscutabil Andreea Marin

    Este o "doamna" in adevaratul sens al cuvintului.E frumoasa,e desteapta ,e demna,iar vulgaritatea e departe de ea,E sotie,e mama,e o profesionista in ceea ce face,e o femeie de nota 10.Bravo Andreea Marin Banica.

  • ANa, marţi, 29.03.2011 13:10
    http://www.filmulete-pe.net

    vazusem pe un site un interviu cu Andreea destul de subiectiv privind "concurenta" cu Raduleasca

  • a1991b, joi, 24.02.2011 18:33
    Andrea Marin vs mihaela radulescu

    Andrea Marin nu se poate compara cu mihaela radulescu

  • Alina, miercuri, 23.02.2011 18:26
    Andreea Marin, nota 10 !!

    Andreea Marin, nota 10 !! Este decenta, inteligenta, frumoasa si onesta !! Vulgarul se inclina in fata inocentei !!

  • corinutza, marţi, 22.02.2011 20:29
    hai sa fim seriosi

    Andreea este muult mai frumoasa

  • addicted, marţi, 22.02.2011 20:16
    cei care prefera superficialitatea

    ...e logic sa le place andreea marin...draga de ea...asa "inocenta", si prefacuta...numai cand aud rasul ei imi vine sa vars.in schimb, mihaela este o femeie care stie ce vrea si care nu se ascunde dupa deget sau dupa un ras fals...so, go mihaela!

  • Oana G. Lia, marţi, 22.02.2011 12:30
    Femei

    ... sunt vedete datorita noua! Sunt f. multe femei in Romania care au facut lucruri mari, multe, frumoase, etc., fara sa "se dea in stamba"; doua femei... cui ii pasa... cine este ea, sau ea?Avem fiecare in viata lucruri mult mai importante de facut decat sa "urmarim" astfel de lucruri!

  • mica, marţi, 22.02.2011 08:51
    articol prost

    As vrea sa stiu ce a realizat in viata cine a scris acest articol? Amandoua sunt femei frumoase, de succes, inteligente. Cate avorturi, marimea silicoanelor ?.... ce-s prostiile astea ? numai ele personal si D-zeu stiu cu adevarat ce au facut ! Se vede ca toata lumea poate scrie articole proaste si sa faca bani pe timpul nostru, care-i IQ realizatorui acestui articol ??? - ar fi un subiect ptr. un nou articol .

  • lory, marţi, 22.02.2011 00:44
    alegerea mea...

    Andreea Marin Banica - pentru ca reprezinta notiunea curata de femeie. E un om placut la vedere, un om profesionist. Cine stie sa vada dincolo de aparente, dincolo de carcoteli, intelege ce spun. Nu vreau sa o jignesc pe Mihaela R., insa Andreea a avut mereu -acel ceva- care sa te cucereasca.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro