Andreea Bălan va deveni mamă. 10 sfaturi ca să nu o dea în bară ca părinte!

Vedete / 12.05.2016

Statutul de vedetă intră de multe ori în conflict cu cel de mamă. De aici apar şi multe eşecuri în familiile de celebrităţi. Dar, cu puţină atenţie, o vedetă poate fi un părinte de calitate

Fosta membră a trupei Andre a anunţat că peste cinci luni va naşte. Nu a dezvăluit presei sexul copilului, dar a spus că e foarte fericită. Vedeta a mai adăugat că nu va anula niciun concert şi că îşi va respecta toate angajamentele.
E destul de dificil pentru un star pop să fie un părinte model. O mulţime de obligaţii profesionale se interpun între vedetă şi copil. Programul de lucru e fluctuant, atenţia publicului e mare, stresul şi competiţia joacă de asemenea un rol negativ în relaţia dintre părinţi şi copii.

Sunt multe poveşti triste în care o vedetă ratează grav rolul de mamă, cea mai recentă tragedie este cea a lui Withney Houston şi fiica ei Bobbi Cristina Brown. Mama moare în 2012 din cauza drogurilor, iar fiica ei o urmează în anul 2015. Moare şi ea la 22 de ani în urma unei tentative de sinucidere nereuşite, dar urmată de o lungă perioadă de comă. Această tragedie a fost provocată de droguri, popularitate şi relaţii toxice. Ce ar trebui să facă vedetele din România pentru a reuşi să fie mame model pentru copiii lor.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro