Alicia Silverstone are o rugăminte nemaipomenită pentru fostul ei soț
Alicia Silverstone s-a căsătorit cu Christopher Jarecki în 2005, într-o ceremonie privată organizată pe malul lacului Tahoe, din California, după opt ani de relaţie.

Christopher Jarecki, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut ca solist al trupei S.T.U.N., care a susţinut turnee alături de Jane's Addiction, The Used şi Marilyn Manson, dar este şi actor şi prezentator de televiziune. El a susţinut-o pe Alicia când aceasta a început o carieră de scriitoare, ea lansând două cărţi de gastronomie. Totodată, s-a implicat şi în realizarea filmului "Vamps" (2012), la care ea a lucrat ca producător.


Cuplul vorbea rareori despre viaţa personală. Alicia a mărturisit anul trecut că i-a dat voie fiului său să vadă noul ei film, "Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul", explicând că, deşi în casa lor nu se urmăresc de obicei filme şi emisiuni TV, a făcut o excepţie: "Noi suntem cam împotriva filmelor şi a televiziunii, aşa că sunt cam atentă la ceea ce el urmăreşte, dar în acest caz i-am dat voie.
Filmul e amuzant şi drăguţ."

Bear este adesea văzut alături de mama sa la premiere şi la cinema, dar are şi o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Actualmente, cei doi se află în Hawaii, iar Alicia a postat câteva imagini din vacanţă.


Actriţa a filmat pentru serialul "American Woman" şi a apărut în recenta producţie "The Killing of a Sacred Deer", alături de Nicole Kidman. De asemenea, a primit un rol în "Book Club", în care joacă împreună cu Jane Fonda, Diane Keaton şi Candice Bergen.

Născută pe 4 octombrie 1976, la San Francisco, Alicia Silverstone a debutat pe marile ecrane în 1993, în filmul "The Crush", câştigând un an mai târziu MTV Movie Award pentru debut. A devenit celebră, în acelaşi an, graţie videoclipului "Cryin'" al formaţiei Aerosmith, urmat de "Amazing" şi "Crazy", iar rolul din filmul "Clueless" a propulsat-o în rândul actriţelor cu onorarii de milioane de dolari. Alicia Silverstone a fost Batgirl în "Batman & Robin" (1997), iar în 2004, a primit o nominalizare pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune.




Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro