Hugh Grant şi Liz Hurley au avut o relaţie de 13 ani
Hugh Grant a avut o relaţie de 13 ani cu actriţa şi modelul Elizabeth Hurley, dar cei doi s-au despărţit în anul 2000 şi au rămas prieteni buni. Într-un interviu acordat în martie, Liz Hurley a dat vestea naşterii celui de-al treilea copil al actorului şi al Annei. "Mai are unul, de săptămâna trecută. Are cinci (...) E un tată încântător. Foarte, foarte drăguţ", a spus ea, încheind cu o glumă la adresa fostului iubit: "Copiii l-au transformat dintr-o persoană nesuferită într-o persoană nesuferită şi drăguţă. L-au îmbunătăţit. A mai urcat o treaptă."


După despărţirea de Hurley, Hugh Grant a avut o relaţie de trei ani cu starleta britanică Jemima Khan. Cei doi s-au despărţit în 2007.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum "Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006) şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat, de-a lungul carierei, cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro