Adele și Simon Konecki s-au despărțit după trei ani de căsnicie
În ciuda neînțelegerilor, Adele și Simon au o relație bună, bazată pe iubire și pe respect, de dragul copilului lor, Angelo. Într-o declaraţie apărută vineri, se menționa că ei "se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste". Potrivit declaraţiei, cuplul a specificat că nu vor fi făcute alte comentarii cu privire la despărţire şi a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate.

O sursă din anturajul cuplului a spus pentru The Mail că e greu ca ei să se despartă cu scandal: "Simon nu-i genul. El are banii lui. Singura lui grijă e ca Adele și el să fie cei mai buni părinți pentru Angelo."


Adele l-a născut pe fiul ei, Angelo, în 2012. Artista în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în secret, în 2016, după cinci ani de relaţie, cu Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată.

Născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, Adele este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, "19", care s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică "Noua Amy Winehouse".


În 2011, Adele şi-a lansat al doilea album de studio, "21", care, datorită unor piese precum "Rolling in the Deep", "Someone Like You" şi "Set Fire to the Rain", a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de exemplare pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa "Skyfall", tema muzicală a filmului onomim din seria "James Bond", pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.


Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, "25", a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. "Hello", "When We Were Young" şi "All I ask" sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

La cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, Adele a câştigat cinci trofee, inclusiv la categoriile "cel mai bun album al anului", "cel mai bun cântec al anului" şi "înregistrarea anului".

În luna martie, Adele a fost văzută intrând într-un studio de înregistrări din New York, fapt ce a lansat speculaţii despre un nou album.




Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro