Patrick Swayze bolnavÎl ultimele luni de viaţă, Patrick Swayze slăbise enorm şi era de nerecunoscut
Persoana citată de Radar Online a mai spus că Lisa îi controla viaţa lui Swayze, impunându-i cât să cheltuiască, ce prieteni putea vedea şi ce roluri să accepte.

O altă prietenă a lui Patrick, Charlotte Stevens, a declarat pentru tabloidul menţionat că i-a spus să o părăsească pe Lisa după ce starul a aflat că aceasta îl înşelase cu mai mulţi bărbaţi dar şi cu femei. "I-am zis: <<Vrei să-mi spui că ea te înşală şi tu n-o părăseşti?>> Iar el mi-a spus: <<Nu, nu vreau ca asta să se întoarcă împotriva mea>>."


Un reprezentant al Lisei Niemi a declarat marţi pentru Gossip Cop că aceasta nu ştie cine este Charlotte Stevens.

Swayze şi Niemi s-au căsătorit în 1975, înainte ca el să cunoască celebritatea cu rolul din "Dirty Dancing", în 1987. Cei doi nu aveau copii. Starul a mai jucat în filme de mare succes, precum "Ghost", alături de Demi Moore, "Point Break" şi "Donnie Darko".

Actorul a fost diagnosticat cu cancer de pancreas la începutul anului 2008, iar după aproape doi ani de luptă cu boala s-a stins din viaţă în septembrie 2009.


La patru ani de la moartea lui Patrick, în decembrie 2013, Niemi a anunţat că s-a logodit cu bijutierul Albert DePrisco, cu care s-a căsătorit în mai 2014, în Palm Beach, în faţa a 50 de invitaţi.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro