A trăit pe stradă, azi e vedetă: Halsey s-a gândit să se prostitueze ca să aibă ce mânca

Vedete / 08.04.2019

Cântăreața americană a dezvăluit că, la 19 ani, când dormea sub podurile din New York, s-a gândit să se prostitueze ca să aibă ce mânca.

De la tinerețea agitată, în care a trăit zi și noapte pe străzile din New York, la statutul de vedetă, Halsey a parcurs un drum plin de peripeții, în care a prins șansa care i-a schimbat existența. Totul a început când ea renunțat la colegiu, spre disperarea părinților săi, care au alungat-o din casă.

Artista americană în vârstă de 24 de ani a mai vorbit despre perioada dificilă când nu avea un acoperiș deasupra capului și a dormit sub poduri și în alte locuri în care se simtea cât de cât la adăpost. Sâmbătă seară, la Hollywood, ea a urcat pe scena unui eveniment caritabil, Ending Youth Homelessness, și a ținut un discurs emoționant, în care a făcut o altă dezvăluire despre trecutul său.


Halsey a mărturisit că atunci când a trăit pe străzi s-a gândit să se prostitueze ca să facă rost de bani cu care să-și cumpere mâncare. "Când trăiam la New York, eram o adolescentă. Prietenii mei își primeau diplomele pentru studii, iar eu mă gândeam dacă să las un străin să pătrundă în mine ca să am cu ce să-mi plătesc următoarea masă. Nu pentru că făcusem ceva rău, nu pentru că părinții nu mă iubeau, ci pentru că mă iubeau foarte mult. O serie de circumstanțe m-au adus în acea poziție și i se putea întâmpla oricui", a spus ea pe scena evenimentului.


Halsey a adăugat că deși sună interesant să poată spune că s-a transformat din homeless în vedetă pop, ea nu dorește ca oamenii să ajute persoanele defavorizate pentru că acestea ar putea ajunge celebre cândva: "N-ar trebui să ajutăm oamenii pentru că ne gândim că există posibilitatea ca ei să se transforme în vedete. N-ar trebui să-i ajutăm pentru că ei pot face ceva, ci pentru ceea ce sunt chiar acum."
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro