Mariah şi Bryan se cunosc din 2006, când dansatorul lucra pentru ea
Mariah şi Bryan Tanaka au stat toată noaptea împreună şi s-au distrat pe cinste la petrecerea la care au mai fost prezenţi actorul Jamie Foxx şi Stephen Belafonte, fostul soţ al cântăreţei Mel B. Floyd Mayweather a dat startul distracţiei desfăcând o sticlă magnum de şampanie pentru invitaţii săi, iar cântăreaţa a stat la aceeaşi masă cu Foxx şi a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Mariah Carey şi Bryan Tanaka au fost văzuţi împreună şi de Valentine's Day, când au avut o întâlnire romantică la un restaurant din Los Angeles. Relaţia lor a început în 2016, la scurt timp după ce artista s-a despărţit de James Packer, iar ceea ce părea doar o aventură de scurtă durată s-a dovedit o legătură neaşteptat de solidă. Bryan Tanaka a lucrat ca dansator în turneul "Adventures of Mimi" pe care artista l-a întreprins în 2006. Cei doi şi-au confirmat relaţia anul trecut, într-un interviu acordat AP. "Vreau să spun că el este iubitul meu. Dar nu mă simt confortabil să vorbesc despre viaţa mea. Eu şi iubitul meu nu vrem să facem asta", a spus solista atunci.


În februarie, Mariah Carey a fost dată în judecată de un organizator de spectacole, care îi cere cântăreţei despăgubiri de trei milioane de dolari, după ce aceasta şi-a anulat mai multe concerte în America de Sud. Cântăreaţa a cerut scuze în 2016 pentru că şi-a anulat mai multe concerte în Chile, Argentina şi Brazilia şi îi acuza pe organizatori, compania Fenix, că nu i-au plătit onorariul. Cântăreaţa americană a anunţat că se simte "devastată" de faptul că aceste concerte au fost anulate, apoi i-a criticat pe organizatori, spunând: "Fanii mei merită mai mult decât modul în care i-au tratat aceşti organizatori."


În schimb, Fenix a dat-o în judecată pe Mariah Carey şi îi cere despăgubiri de 3 milioane de dolari, motivând că artista a minţit şi a anulat concertele pentru că nu se vânduseră suficiente bilete.
În plus, aceasta ar fi încasat o sumă mare de bani - 703.100 de dolari -, plătită de organizatori în avans, potrivit contractului, deşi nu a mai susţinut concertele.

Renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, cu care a fost şi căsătorită timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. Mariah a fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.



Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro