7 motive pentru care Kirk Douglas era unul dintre cei mai iubiți oameni de la Hollywood

Vedete / 10.02.2020

Unul dintre ultimii actori din perioada de aur de la Hollywood, Kirk Douglas a fost îndrăgit de toată lumea - public, actori, critici. Descoperă cele 7 motive care l-au făcut atât de iubit!

Kirk Douglas a murit miercuri, la vârsta de 103 ani, în casa sa din Beverly Hills. Toți cei care l-au cunoscut regretă despărțirea de Kirk Douglas. În urma legendarului actor au rămas soția, Anne Buydens (100 de ani) și cei trei fii - Michael, Joel și Peter. Al patrulea său fiu, Eric, a murit la 40 de ani, din cauza unei supradoze de droguri, în 2004.

Într-o declarație emoționantă, Michael Douglas (75 de ani), a anunțat decesul tatălui său: "Cu imensă tristeţe, eu şi fraţii mei anunţăm că tatăl nostru, Kirk Douglas, nu se mai află de azi printre noi. Pentru o lume întreagă, a fost o adevărată legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor... Dar pentru mine şi fraţii mei, Joel şi Peter, era pur şi simplu tata."


Celebrul actor, laureat al Premiilor Oscar, a încheiat cu aceleaşi cuvinte pe care le-a rostit cu ocazia aniversării tatălui său: "Te iubesc nespus de mult şi sunt mândru că sunt fiul tău."

Celebrul actor, laureat al Premiilor Oscar, a încheiat cu aceleaşi cuvinte pe care le-a rostit cu ocazia aniversării tatălui său: "Te iubesc nespus de mult şi sunt mândru că sunt fiul tău. Mi-e dor de tine. Somn ușor...", a scris ea.

Toți cei care l-au cunoscut regretă despărțirea de Kirk Douglas, un om cu suflet cald și charismă. Bright Side ne oferă 7 motive pentru care marele actor era atât de iubit.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro