5 vedete feminine care nu pot face copii. Momentele grele prin care au trecut!

Diana Dumitrescu divorţează pentru că nu poate face copii
Zilele trecute, în presă a apărut o informaţie care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată: Diana Dumitrescu a anunţat că va divorţa de Ducu Ion. Potrivit tabloidului Click, unul dintre motivele despărţirii celor doi a fost lipsa unui copil.
  • Ninel, vineri, 07.06.2013 22:47
    Pentru copii

    Cea care poate sa te ajute este Sfanta Fecioara Maria, roaga-te sincer la Maica Domnului si te va ajuta, ea ii iubeste cel mai mult pe oameni si pe copii lor.

  • Dyutza_003, vineri, 07.06.2013 19:45
    Pn Simona

    Simona, daca esti credincioasa, cumpara de la biserica Acatistul Sfintei Matrona din Moscova si citeste-l in fiecare zi, este sfanta care le ajuta pe femei sa aiba copii si e ocrotitoarea familiilor. Crede-ma ca te va ajuta.

  • Simona, vineri, 07.06.2013 16:55
    Cred ca nu depinde de noi...

    E absolut chinuitor sa nu poti avea copii! Incepi sa te gandesti pana la urma ca ai gresit cu ceva divinitatii si nu stii care e problema! Si eu imi doresc disperat un copil si am o varsta inaintata deja, dar nu stiu ce sa fac! Poate imi dati un sfat... Simona Patruleasa a avut noroc si vointa puternica, cu toate ca nu cred ca si-a facut 300 de injectii, dar acum se poate bucura de copilul ei. Si ii doresc sa fie fericita mai departe! E o coincidenta de nume intre noi doua si suntem si apropiate ca varsta si, cred ca si ca(virgula) conceptii... Ma regasesc in cazul ei!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro