5 vedete care s-au despărţit de Pro TV de-a lungul anilor. Află de ce!

Florin Călinescu a plecat de patru ori de la Pro TV
Actorul născut în anul 1956 a intrat în media la începutul anilor '90, cu emisiunea „Duminicile celor singuri“, de la Radio Pro FM.

Actorul nu a făcut parte din echipa Media Pro atunci când s-a lansat televiziunea Pro TV, însă odată ajuns la postul deţinut de Adrian Sârbu, a avut un succes de necrezut. Florin Călinescu a moderat emisiuni precum  „Te uiţi şi câştigi" şi „Chestiunea Zilei", în cadrul cărora au apărut şi celebrele replici „Floriiiiin Călinescu" şi „Cu mânuţele astea două...". El a devenit foarte cunoscut între anii 1996 şi 2000, atunci când era realizatorul emisiunii „Chestiunea Zilei“, difuzată în prime-time.

În anul 2001 a părăsit postul Pro TV, alegând funcţia de director general al postului Tele 7abc, care era în plină restructurare. În anul 2003 revine la Media Pro, unde realizează emisiunea „Procesul Etapei“, însă în anul 2004 părăseşte din nou trustul.

Se întoarce în Pro TV în anul 2007, dar după un an pleacă din nou, deoarece a candidat la alegerile parlamentare din partea Partidului Naţional Liberal, în colegiul nr. 4 din Argeş, pentru un fotoliu de senator. A pierdut alegerile şi ulterior a plecat din PNL.

În toamna anului trecut, Florin Călinescu ajunge pentru a patra la Media Pro, televiziunea datorită căreia a devenit unul dintre cei mai importanţi oameni din media românească. El a fost actor principal în serialului de comedie „Tanti Florica“. „Faptul că interpretezi un rol de femeie te obligă din când în când să vezi lucrurile mai în profunzime şi să încerci să înţelegi mai bine sentimentele unei femei singure, care are o casă de întreţinut“, a declarat actorul.

După terminarea serialului, Florin Călinescu şi-a încheiat din nou conturile cu postul Pro TV.
  • ionut, miercuri, 26.03.2014 23:30
    eu

    mi se pare mie sau pro tv ramane fara vedete 1.horia 2. andreea esca 3.nicoleta luciu 4 roxana 5.mihai petre

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro