3. Natalie Wood

O altă actriţă faimoasă care a dispărut în condiţii ciudate, vedeta din "Poveste din cartierul de vest" şi din "Rebel fără cauză" a murit în 29 noiembrie 1981. Conform anchetei iniţiale, Natalie Wood şi cel de-al doilea ei soţ, Robert Wagner, au decis să-şi petreacă weeekend-ul de după Ziua Recunoştinţei la bordul iahtului lor de agrement "Splendour", în compania unui invitat, actorul Christopher Walken. Ei au mâncat într-un restaurant de pe chei, înainte de a urca la bordul vasului ca să ciocnească un pahar, în momentul în care o dispută violentă ar fi izbucnit între Wagner şi Walken.

Natalie Wood a plecat de pe puntea vasului, îndreptându-se spre cabina principală, dar când Richard Wagner a intrat în cabină, la puţin timp după incident şi când cei doi bărbaţi se calmaseră, actriţa nu era acolo. Ea a urcat din nou pe punte, pentru a lansa la apă o barcă pneumatică. Actriţa a fost găsită înecată.
Decesul s-a produs în condiţii neclare şi nimeni, inclusiv căpitanul vasului, nu a văzut-o când a căzut de la bord în dreptul insulei Santa Catalina. S-a spus că soţul ei a devenit gelos şi a omorât-o sau că ea s-a sinucis după ce l-ar fi prins pe Wagner în pat cu Christopher Walken. Autopsia a depistat mai multe lovituri pe corp şi o rană pe obrazul stâng.

Ancheta a fost redeschisă după 31 de ani, dar în 2012 autorităţile au anunţat că nu au descoperit nicio dovadă care să sprijine ipoteza comiterii unei crime.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro