AFP/Mediafax

Şi despre Eminem s-a scris că a murit într-un accident auto. Ştirea falsă era însoţită de fotografiile unei maşini distruse, în care chipurile s-ar fi aflat celebrul rapper.
La scurt timp după acest episod, Eminem "a mai murit" o dată: cineva a făcut o pagină pe Facebook în care se anunţa că starul a fost înjunghiat mortal. Nicolas Cage

Nicolas Cage "a decedat" în timp ce conducea motocicleta noaptea. Deşi nu sună credibil, au fost destui care s-au lăsat duşi de nas când au văzut pe Facebook poza unui sicriu în care, vezi Doamne, se afla trupul actorului. Culmea prostiei, în titlu scria că el a murit în accident de motocicletă, iar în text că şi-a găsit sfârşitul într-un accident de schi. 
Tom Hanks

Toată lumea îl iubeşte pe Tom Hanks, un personaj bonom, foarte plăcut şi un actor fără cusur. Probabil pe popularitatea lui a mizat cel care a fabricat zvonul că starul a încetat din viaţă. Tragicul eveniment s-ar fi petrecut în timpul unor filmări, când Tom Hanks a căzut de pe o stâncă.
Actorul se afla atunci în Canada şi nu i-a venit să creadă când managerul său l-a sunat şi i-a spus ce zvon circulă. Russell Crowe

Russell Crowe "a murit" după ce a căzut într-o escaladă montană. Actorul australian a scris pe Twitter că e o ştire falsă şi toată lumea să stea liniştită. "Nu ştiu cum am ajuns acolo, dar presa nu greşeşte niciodată", a scris el ironic.  
Paris Hilton

Paris Hilton e o victimă frecventă a "farselor mortale". Prima oară i s-a întâmplat în 2007, când s-a zvonit că a fost înjunghiată în timp ce se afla în arest, apoi s-a spus că a murit într-un accident auto.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro