Vara aceasta, rozul este noul negru cu XS™ Power Drink Pink Grapefruit Blast
Divertisment / 07.07.2015

Pregătește-te pentru o explozie de energie cu noul XS™ Power Drink Pink Grapefruit Blast, distribuit exclusiv de către Amway.

Vara aceasta, rozul este noul negru, odată cu lansarea XS™ Power Drink Pink Grapefruit Blast, delicioasa aromă din gama băuturilor energizante XS™ Power Drink, distribuită exclusiv de către Amway. Cu un gust deosebit și răcoritor de grapefruit roz, noua băutură - în ediție limitată -  prezintă, ca toate băuturile din gama XS, un conținut redus de calorii, zero zahăr și un conținut ridicat de vitamine B, combinaţia perfectă care să îţi ofere energie pentru întreaga vară.


Descoperă noua aromă de grapefruit!

XS™ Power Drink combină cafeina şi vitaminele B într-o formulă puternică ce te ajută să depășești dificultățile unei zile încărcate. Noul membru al familiei XS™ Power Drink, Pink Grapefruit Blast, se dezvăluie într-o aromă delicioasă de grapefruit roz care îţi trezește simţurile şi îţi asigură vitalitatea de care ai nevoie.

Combinaţia perfectă pentru doza zilnică de energie


La fel ca XS™ Power Drink Tropical Blast și Electric Lemon, noul Pink Grapefruit Blast este conceput astfel încât să întâmpine nevoile femeilor şi bărbaţilor moderni, care au un stil de viaţă activ.


Fie că practici sport, îţi petreci nopţile în oraş, studiezi sau lucrezi până târziu sau pur şi simplu ai o viață agitată, XS™ Power Drink Pink Grapefruit Blast îţi oferă doza de energie necesară şi reduce în acelaşi timp senzația de oboseală sau extenuare.

Cu doar 10 calorii per doză şi un conținut ridicat de vitamine B, noua băutură XS™ cu aromă de grapefruit roz contribuie la un metabolism energetic normal. În plus, acidul pantotenic (vitamina B5), susține performanţa intelectuală normală. Băutura energizantă devine şi mai eficientă atunci când este consumată ca parte a unei diete variate şi a unui stil de viaţă sănătos.


Noua băutură XS™ Power Drink Pink Grapefruit Blast poate fi achiziţionată exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Amway din România. Pentru mai multe informaţii sau pentru a localiza un Întreprinzător Amway, vă rugăm vizitaţi amway.ro.

Pentru mai multe informaţii despre XS™ Power Drink Pink Grapefruit Blast, vizitează: http://www.amway.ro/product/119802,xs-power-drink-pink-grapefruit-blast?code=ro#.VW1sOlyqqko
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro