Salata caprese, vegetariana, cu somon sau cu piept de rata. Cartofi copti cu smantana. Somon cu spanac. Supe. Rib Eye steak. Cafea sau sucuri.
Toate delicioase, toate fac parte din meniul Pukka Tukka, primul restaurant cu produse integral bio din Bucuresti. Situat in Piata Amzei numarul 13, Pukka Tukka va functiona sub conceptul de organic food bar, cu fiecare portie pregatita in fata clientului. Meniul, care nu include produse prajite, a fost dezvoltat sub supravegherea talentatului Chef Marian Baditoiu. Restaurantul se alatura Pukka Food, primul magazin certificat bio din Romania, deschis inca din 2008.
Proprietarii Pukka Tukka au investit in cuptorul Rational, un sistem revolutionar in industria culinara, care gateste sanatos, fara grasimi, si care poate pregati simultan mai multe tipuri de mancare.Totodata, restaurantul utilizeaza storcatorul Hurom, cu tehnologia ''Slow Squeezing System''. Aparatul obtine sucul prin presare la rece, la turatie redusa, pastrand maximum de vitamine, minerale si enzime.
Deserturile, de asemenea bio, sunt create in colaborare cu Tort Design, laborator deja cunoscut pentru deserturile rafinate, custom made.Designul restaurantului a fost realizat de biroul de arhitectura Lama, avand ca punct central bancheta de rachita creata de mesteri traditionali, si continuand cu plantele aromatice din decor si terasa din fata localului. Impreuna alcatuiesc o atmosfera relaxata, unde simturile sunt mangaiate subtil.