Cum să tai un pepene ca un profesionist în trei feluri diferite
În zilele caniculare de vară, pepenele este o soluție minunată de a-ți servi invitații cu ceva rapid, răcoritor și gustos.
Poti prepara o salata de fructe sau poti pur si simplu sa racesti bine pepenele si sa-l servesti ca atare. Ce poti face pentru a transforma, insa, acest fruct intr-o gustare si pentru a crea senzatia ca „te-ai straduit" cu adevarat, este sa tai pepenele intr-un mod ingenios, usor de servit si placut la vedere. Iti aratam azi cum sa tai pepenele ca un profesionist in mai multe moduri, gata de impresionat musafirii.Metode de a taia si servi pepenele
Metoda 1 - bastonase de pepene cu coaja
Taie pepenele in jumatate, pe partea cu un diametru mai mic.
Pune fiecare jumatate cu partea taiata pe tocator si incepe sa tai felii pe toata lungimea.
Intoarce pepenele la 90 de grade si taie din nou, in acelasi mod ca la pasul anterior.
Vei obtine bastonase de pepene cu coaja, numai bune de tinut in mana si de savurat. Citeste continuarea pe Divahair.ro