Wilmark explică despărțirea de Pro TV
Divertisment · Stiri / 24.10.2013

Dansatorul a publicat un comunicat în care îşi exprimă poziția cu privire la îndepărtarea sa din juriul emisiunii "Dansez pentru tine".

Wilmark susţine că Pro TV a mințit atunci când a declarat că nu ştia că va apărea la un alt post de televiziune, Kanal D, la o emisiune în scop caritabil. Mai mult, el a explicat că nu a înţeles de ce a fost nevoie să se ajungă la această decizie chiar în ultima zi.

Dansatorul columbian a explicat într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook cum au stat de fapt lucrurile.

"Mulţumesc Pro TV şi mai ales echipei frumoase pentru <<familia>> pe care mi-a oferit-o atâţia ani. Nu m-am despărțit cu supărare, dar recunosc că am o părere de rău pentru faptul că nu am fost înţeles la momentul potrivit. Nu am avut contracte cu alte televiziuni, dar e foarte adevărat că am acceptat să merg la un alt post de TV; producătorii emisiunii <<Dansez pentru tine>> ştiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D. Pot să spun doar că n-am înţeles de ce au ales ultima zi să mă anunțe. Am apreciat că televiziunea care m-a invitat a înţeles situaţia complicată în care mă aflam şi a decis să amâne difuzarea emisiunii în care am fost invitat"

, a scris Wilmark.

El a explicat ce va face în continuare: "Înţeleg şi postura în care s-au regăsit şi câţiva dintre cei ce au fost nevoiţi să ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt în continuare la fel de dragi şi pe care nu-i condamn în nici un fel. Pentru mine e o schimbare importantă, sunt o persoană pozitivă şi văd în asta un impuls de a creea şi a participa în alte proiecte artistice, precum noul spectacol de musical "Tropicasao" sau să mă ocup în continuare de şcoala de dans sau agenţia de evenimente."

Wilmark a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au susținut în această perioadă și a promis să nu-și dezamăgească prietenii și susținătorii. "Voi încheia spunând următoarele: susţinerea familiei, a prietenilor şi mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la aceştia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toată tristetea pe care am avut-o în suflet în momentul în care a început emisiunea, fără ca eu să fiu în platou, s-a spulberat după ce am citit primele rânduri scrise de către voi.


Vă mulţumesc tuturor şi promit să nu dezamăgesc pe nimeni! WILMARK", a încheiat fostul jurat de la "Dansez pentru tine" .

 

Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro