Vica Blochina nu a dat Bacalaureatul
Divertisment · Stiri / 10.06.2014

Elevii din ultimul an de liceu au intrat în febra examenului de bacalaureat. Vedeta a dezvăluit că ea nu a trecut prin această experiență.

Ea susţine că nu a făcut liceul şi nu a dat nici bacalaureat, pentru că în ţara ei, Lituania, sistemul de învățământ este diferit: "În Lituania nu se dă examen de bacalaureat, nu există nici măcar liceu. Intri în clasa întâi la şcoală şi mergi până în clasa a XII-a", a explicat vedeta pentru ziarulring.ro.

Acest lucru nu înseamnă că ea a scăpat de "probele de foc". "Se dau două examene, unul în clasa a nouă şi altul în clasa a XII-a, şi după aceea mergi direct la facultate. Nu îmi mai aduc aminte toate detaliile, dar ştiu că în clasa a XII-a am tot dat examene la vreo şase materii. Cu fizica şi cu matematica n-am fost prea prietenă, dar m-am descurcat, în schimb, la limba lituaniană şi limba străină am fost foarte bine pregătită (...)"
, a povestit Vica.

"Nu prea mi-a plăcut chimia şi am avut ghinionul să am aceeaşi profesoară pe care o avusese şi mama. Iar mama fusese elevă de aur... aşa că tot timpul picam prost pentru că ne compara", a mai spus Vică Blochina.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro