Vedetele prezente la "FlyCamp - Muzica pe Transfagarasan” s-au dezlantuit in bucatarie
La tabara de muzica "FlyCamp"- “Muzica pe Transfagarasan”, artistii au inlocuit microfoanele si instrumentele muzicale cu sortul de bucatarie si au dat startul unei competitii de gatit.
Sub atenta supraveghere a bucatarului şef de la Valea cu Pesti, locatia unde se afla artistii: Fly Project, Last Night, Alex Ceausu, Deepside Deejays, Andrei Leonte, Adina Heaven şi Dya au gatit retete care mai de care mai inventive, toate pe baza de fructe de mare si peste.
Reticenti si usor timizi initial, artistii au inceput sa isi dea frau liber imaginatiei si indemanarii, pregatind retete inedite. Alex Ceauşu, regizorul favorit al echipei FLY RECORDS, a pornit cu un avantaj pentru ca are o pasiune pentru acest domeniu, fapt cunoscut de prietenii lui, fiind si cel mai apreciat in cadrul competitiei cu preparatul de creveti si midii saganaki, o "reala explozie de gusturi" dupa cum l-a descris bucatarul sef.
Preparatul gătit de Alex Ceaușu se va regasi in meniul restaurantului de la Valea cu Pesti timp de un an de zile.
"Bucataria este hobby-ul meu si gatesc oricand cu placere. Ma bucur mult ca am fost apreciat pentru asta, abia astept sa revin aici si sa comand preparatul meu" a declarat Alex Ceausu.
Evenimentul "FlyCamp – Muzica pe Transfagarasan" se desfasoara in perioada 14 – 18 martie, sub egida "Muzica pe Transfagarasan”, iar la finalul sau doreste lansarea unor noi hituri si colaborari in industria muzicala romaneasca.