Un nou salon de coafură Geta Voinea în Cocor
Divertisment · Stiri / 16.12.2010

Ieri, 15 decembrie, s-a deschis un nou salon Geta Voinea în Cocor Store.

Ieri, 15 decembrie, s-a deschis un nou salon Geta Voinea în Cocor Store.

Pornind de la coafurile sofisticate şi grija pentru fiecare detaliu, marca fiecărui deceniu, începând cu părul scurt, creţ, bufant sau extravagant şi până la linii cât mai exacte şi sofisticate, conturate perfect – fiecare colţ al salonului a fost transformat pentru a reflecta până la cele mai mici detalii câte un deceniu de modă - evoluţia femeii şi a nevoilor sale, a rafinamentului şi eleganţei femeilor din toate timpurile!


"Am căutat întotdeauna să venim cât mai aproape de cliente, prin locaţii strategic proziţionate. Cocor este şi va rămâne mereu un loc plin de amintiri, de tradiţii şi încărcat cu multă istorie .. un loc aparte pentru mulţi bucureşteni şi de un loc unde eleganţa şi simplitatea stilului GV nu trebuie să lipsească,
" a declarat Geta Voinea. "Aici vei petrece momente speciale, pentru că filosofia noastră dintotdeauna a fost aceea de a te ajuta pe tine, femeia sofisticată, rafinată şi elegantă să se redescopere şi să îşi regăsescă stilul unic şi inconfundabil!"


Dacă eşti deja client fidel GV atunci trebuie neapărat să faci o vizită noului salon. Aici vei regăsi aici aceeaşi atmosferă aparte, care caracterizează toate saloanele GV! Dacă nu eşti încă client GV atunci clar trebuie să vizitezi să încerci şi tu stilul inconfundabil care cucereşte instantaneu şi de care vei deveni dependentă!

Eşti asteptată zilnic de la orele 11.00 la orele 22.00.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro