Teambuilding culinar
Jakob Hausmann e polivalent. Cheful elvetian gateste, manageriaza proiecte de restaurante si... gazduieste teambuilding-uri culinare.
Jakob Hausmann e polivalent. Cheful elvetian gateste, manageriaza proiecte de restaurante si... gazduieste teambuilding-uri culinare.Astfel, Hausmann joaca rolul de amfitrion pentru training-urile organizate de marile companii. Din portofoliul sau fac parte Reinert, Fuchs, Lufthansa, Vodafone, British American Tobacco, Microsoft, Novaintermed. In cadrul acestor teambulding-uri, chef-ul gateste demonstrativ, dar si impreuna cu participantii.
Este o modalitate excelenta de motivare a angajatilor. De ce? Incurajeaza lucrul in echipa intr-o maniera foarte distractiva.
Aceast gen de teambuilding functioneaza atat pentru grupuri mici de 15 persoane, cat si pentru grupuri de pana la 100 de persoane. Asta deoarece se pot personaliza – de la stabilirea locatiei si pana la alegerea meniului.
Participantii sunt pe deplin implicati, invata sa gateasca retete noi si sanatoase sub indrumarea unui chef celebru. Nimeni altul decat Jakob Hausmann.