“TABARA DE MUZICA” setează frecvența pe hit-uri!
Divertisment · Stiri / 10.07.2013

În cele șase studiouri amenajate în “TABARA DE MUZICA”, la Hotel Aducco Hohe Rinne, din Păltiniș, își unesc lungimile de undă și crează hit-uri 30 de artiști aflați în diferite etape ale carierelor lor. Unii sunt abia la început de drum, trăind în “TABARA DE MUZICA” prima lor experiență creativă, alături de artiștii și producătorii care deja își croiesc propriul drum spre succes.

Ritmul de lucru este alert, iar inspirația este la ea acasă, pentru că în studiouri sunt prezenți și “creatori de hit-uri”,  cu o carieră solidă.  Rezultatul după două zile în “TABARA DE MUZICA”: peste 10 piese, din diferite genuri muzicale, croite după rețeta succesului. 

“Legea numărul 1 a vieții și a muzicii este că muzica înseamnă dragoste pentru oameni. Cei care au o carieră sănătoasă, nu sunt cei care fac muzică doar pentru a atrage atenția asupra lor, ci sunt cei care fac muzică din dragoste pentru oameni.”
, spune Marius Moga, inițiatorul proiectului “TABARA DE MUZICA”. 

Toți participanții în “TABARA DE MUZICA” sunt ghidați de producători ale unor case de discuri din România, playlist manager-i ai celor mai importante stații radio mainstream din țară, muzicieni și alte nume grele din industria muzicală românească, atât prin susținerea unor workshop-uri bazate pe “tips and tricks” despre rețeta unui hit difuzabil la radio în mainstream sau input direct în actul creativ, fie că este vorba despre linii melodice sau versuri. 

“Important este să fii autentic și sincer atunci când faci o piesă, pentru că ascultătorul de radio simte imediat fake-ul, iar imaginea din clip trebuie să fie cât mai apropiată de ceea ce este artistul cu adevărat. Compozitorul mai trebuie să ține cont și de cele trei keywords care “vand” piesa: iubire, bani, sănătate”, spune Andreea Berghea, Music Manager, Radio 21. 

În zilele următoare,  ritmul continuă în “TABARA DE MUZICA”, împreună cu următorii invitați speciali: Laurențiu Duță, Play and Win, Deepside Deejays. Ei vor veni să dea mai departe know how-ul în scrierea de hit-uri din dragoste pentru oameni. 
  
“TABARA DE VARA” este prima tabără de creație exclusiv muzicală din România și este un proiect inițiat de Marius Moga. Scopul este ca toți cei 70 de participanți să lucreze împreună, timp de o săptămână, la viitoarele hituri de radio. a€œTABARA DE VARA” se va încheia duminică, 14 iulie 2013, iar cei remarcați vor fi semnați de case case de discuri și de producție. 
  

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro