Schimbare surprinzătoare: Ramona Bădescu îi ia locul Mihaelei Rădulescu?
Divertisment · Stiri / 27.08.2013

Revenirea "divei de la Monaco" la TVR era ca și rezolvată, după ce vedeta și conducerea televiziunii publice confirmaseră că negocierile erau foarte aproape de finalizare. Surse din cadrul postului susțin însă că pe fir ar fi intrat Ramona Bădescu, care ar urma să preia priectul emisiunii "Duminica în familie".

Chiar dacă întoarcerea Mihaelei Rădulescu la pupitrul emisiunii care a consacrat-o era dată ca sigură, se pare că TVR a ales, pe ultima sută de metri, o altă vedetă.
 
Mai multe surse au confirmat pentru ziarul Libertatea că Ramona Bădescu va fi cea care va prezenta "Duminica în familie", iar negocierile par să se fi încheiat deja. Frumoasa româncă stabilită în Italia ar fi semnat deja contractul cu televiziunea publică, scrie ziarul citat.

Informația este surprinzătoare, ținând cont că în luna iunie Mihaela Rădulescu confirma că se afla în negocieri avansate cu TVR.
"Pot spune că sunt în discuții cu TVR pentru <<Duminica în familie>>. Suntem la faza «ce ar fi dacă». Am primit o variantă de format de la ei... În mare parte, e o Duminică în familie, cu artiști și povești, actualitate și promovări, ceva nostalgie și umor, de toate", a declarat Mihaela pentru paginademedia.ro.
 
 

Contactă de site-ul citat, Irina Radu, producător general la TVR, a confirmat că negocierile cu Mihaela Rădulescu erau pe final. Emisiunea Mihaelei Rădulescu, concepută să intre pe post, duminica după amiază, va fi realizată cel mai probabil o ediție înregistrată, una în direct. Această variantă a fost propusă ca principală condiție de Mihaela Rădulescu.

Încheierea negocierilor dintre TVR și Mihaela Rădulescu ar fi putut fi provocată de faptul că ea insistă să locuiască la Monte Carlo, acolo unde fiul ei este înscris la școală. În vârstă de nouă ani, Ayan urmează cursurile International School of Monaco.

Ramona Bădescu este actriţă şi prezentatoare TV. În Italia a jucat, printre altele, în serialele TV "La piovra 8", "Incantesimo 2", "I misteri di Cascina Vianello".
Ea este şi consilier pentru relaţia cu comunitatea română la Primăria din Roma.






Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro